Ya kızlar bir sorum var??😑

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Ya kızlar bir sorum var??😑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,157 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ya kızlar bir sorum var??😑
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çocuklarm benim herşeyim
zlar hiç öyle düşünüyormusunuz hakk etmediyiniz hayatı yaşıyorsunuz?
ben isyan etmiyorum ama hakk etdiyim hayat ve hakk etdiyim sevgi bu olmamalıydı.
şimdi geri dönüşü olmayan bir hayatımız var. Sizde hayatınızı çocuklarına kurban vermiş annlersiniz yaa hayatına boyun eymeyen gerçek bir kadınmı????

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
ben isyan etmiyorum ama hakk etdiyim hayat ve hakk etdiyim sevgi bu olmamalıydı.
şimdi geri dönüşü olmayan bir hayatımız var. Sizde hayatınızı çocuklarına kurban vermiş annlersiniz yaa hayatına boyun eymeyen gerçek bir kadınmı????
Canim men hele teze evliyem 7 ay sevib evlendik heleki hersey duzendedi amma heyatdi xowbextem demek ucun tezdi heyat ne getrer ne gotrer bilinmez

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Annem babamdan çok çektihaketmedigi hayat çekti bizler için 25 yildan sonra nçboşadı babamı şuan annem 41 yaşında

Canim men hele teze evliyem 7 ay sevib evlendik heleki hersey duzendedi amma heyatdi xowbextem demek ucun tezdi heyat ne getrer ne gotrer bilinmez
Məndə sənin vaxtında elə deyirdim deyirdim sevgi var sevirəm nə yaxşı ərə gəlmişəm.
Amma indi deyirəmki elə deyilmiş hər şey..
Birdəki canım orda saat neçədi? 🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Annem babamdan çok çektihaketmedigi hayat çekti bizler için 25 yildan sonra nçboşadı babamı şuan annem 41 yaşında
İşte o anneymiş..
İnsan bazen kendini çocuklarna kurban veriyor .
Ama şu hayata 1 kere geliyoruz deyermi sizce boyun eymeye her şeye?😒

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Hayatımı çocuklarım için feda eden bir kadınım ve boyun eğmek zorundayım

Hayatımı çocuklarım için feda eden bir kadınım ve boyun eğmek zorundayım
Ama neden. ? Neden zorundayız? Ve her şeyin böyle oldugunu bile bile neden hep daha çok çocuk yapıyoruz. Kendimizi avutmak içinmi ? Yaşama daha sıkı sarılmak içinmi?
Ben bazen gerçekden çok şeylere pişmanlık duyuyorum . Özgürlüyümü sevgi sandıgım gözle bile görülmeyen bir hisse kurban ediyorum. Deymez....😏😏😏

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ama neden. ? Neden zorundayız? Ve her şeyin böyle oldugunu bile bile neden hep daha çok çocuk yapıyoruz. Kendimizi avutmak içinmi ? Yaşama daha sıkı sarılmak içinmi?
Ben bazen gerçekden çok şeylere pişmanlık duyuyorum . Özgürlüyümü sevgi sandıgım gözle bile görülmeyen bir hisse kurban ediyorum. Deymez....😏😏😏
Artık oldu bazen anneme derim anne niye 4 çocuk yaptın ne bilim der

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Məndə sənin vaxtında elə deyirdim deyirdim sevgi var sevirəm nə yaxşı ərə gəlmişəm.
Amma indi deyirəmki elə deyilmiş hər şey..
Birdəki canım orda saat neçədi? 🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İşte o anneymiş..
İnsan bazen kendini çocuklarna kurban veriyor .
Ama şu hayata 1 kere geliyoruz deyermi sizce boyun eymeye her şeye?😒
Hal hazirda 21; 18

Buradaki asıl soru hayatını çocuklarına adamak mi yoksa çocukların için sana değer vermeyen bı eşe mahkum olmak mi. Ben huzursuz bir ailede sağlıklı çocuk yetismeyecegi düşüncesindeyim. Acaba iyilik yapıyorum derken çocuklara da kötülük mu yapmış olunur. Sevgisiz ilgisiz bir eve sıkışıp kalan çocukları büyüdüklerinde nasıl bir hayat bekliyor olacak.
Bence her çocuk mutsuz bir eve hapsolmuş anne baba görmek yerine mutlu olacakları farklı hayatları seçmiş ebeveynleri olmasını hak eder. Mesela ben babama bizim için katlanmak zorunda hisseden bı anne görmek yerine kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir anneye sahip olmak isterdim. Çocuklar anne babalarını rol model alır.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.