Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,665 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bnimkide öyle düşünüyorum valla birazdaha büyüdüğünde bu inat devam ederse vay halime diye 😀
Benimki de ayni gavur inadi var 😖 mosmor olur giderdi gene dedigini yaptırirdi hala da oyle🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kokunun sindiği kıyafetleri yatağına koysan işe yarar belki senin kokunu arıyorsa öyle uyuyabilir beşik için de elektrikli sallananlar var ama nasıldır onu bilmiyorum
Koydum kuzum ama inatçı valla ya istiyor ki kucakta gezdiriyim salliyim

Gündüz memede uyuyor o şekilde akşama kadar uyur vallahi aman bi çekip yatırıyım ne beşik sallamasına uyur ne bırakıp beklesem anca ayağımda sallıcam sürekli uyuyacak gece 12 1 gibi uyuduğunda bi uyku görüyorum 2 3 saat uyuyor o kadar onun içinde 11 den 12 ye kadar ayık tutmaya çalışıyorum öyle durursa uyuyor anca uzun
Bnimkide beşik sürekli salliyim hep uyur bırakınca uyanıyor yada kucağımda gezdircem otururken bile kucağı kabuletmiyir babası alıştirdi hevesli şimdi pişman oldu

Bende aynıyım cnm beşkitede uyumuyo kucaktata biraz bakınıyo sonfa başlıyo ağlamaya napıcaz bilmiyom gecem gündüzüm karşıtı evdeki işler beni bekliyo
Bnde öyleyim akşam eşim geliyor ona veriyorum işi yapıyorum bu saatte çamaşır makinesi açtım düşün

Biz aldık ne işe yaradı uyumuyo bile sallanıyor titreşimi var ama toplasan 5 dk durmuyo içinde gece o kadar bunaltıyor ki eski usül battaniyeye koyup sallıyoruz karı koca 😂
Bu yöntemi bnde yaptım sevdi ama onada el dayanmıyor ki 😀

Son düzenleme:
Biz aldık ne işe yaradı uyumuyo bile sallanıyor titreşimi var ama toplasan 5 dk durmuyo içinde gece o kadar bunaltıyor ki eski usül battaniyeye koyup sallıyoruz karı koca 😂
Canım bahtaniye daha zor olmuyormu bide alisirsa vay haline evde tek olunca sallayamazssin da😂 bence beşik yada ayağına alıştır eşin çalışıyorsa felan öyle sallanmadan uyumaz sana çok zor olur . Ablam öyle alistirdi eniştem çalışırken bahtaniyeye koyup bı ucunu bı eliyle diğerini bı eliyle tutup sallıyordu çocuk uyuyana kadar kolları beli kopuyordu bence öyle alıştırma kuzum.ben önce ayağımda salliyordum baktım olmicak ayaklarım belim tutuluyordu saklarken uyuyup kalıyordum uyanınca heryerim uyuşuk oluyordu wonra besige alistirdim az ağladı ama alıştı şimdi hayatta ayağımda sallamiyirum biyere gidince de şu sürme arabalarının pusetleri var ya onla götürüp onda salliyorum☺️🥰

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Canım bahtaniye daha zor olmuyormu bide alisirsa vay haline evde tek olunca sallayamazssin da😂 bence beşik yada ayağına alıştır eşin çalışıyorsa felan öyle sallanmadan uyumaz sana çok zor olur . Ablam öyle alistirdi eniştem çalışırken bahtaniyeye koyup bı ucunu bı eliyle diğerini bı eliyle tutup sallıyordu çocuk uyuyana kadar kolları beli kopuyordu bence öyle alıştırma kuzum.ben önce ayağımda salliyordum baktım olmicak ayaklarım belim tutuluyordu saklarken uyuyup kalıyordum uyanınca heryerim uyuşuk oluyordu wonra besige alistirdim az ağladı ama alıştı şimdi hayatta ayağımda sallamiyirum biyere gidince de şu sürme arabalarının pusetleri var ya onla götürüp onda salliyorum☺️🥰
Benim bebeğim kolik cnm gece 12 de başlıyo bazen sabah 6-7 yi buluyo inan denemedigim yol kalmadı kilo alımı da normale göre düşük sadece beslenme yeterli gelmiyo uyuması da lazım bizde elimizde ne olsa deniyoruz valla

Benim bebeğim kolik cnm gece 12 de başlıyo bazen sabah 6-7 yi buluyo inan denemedigim yol kalmadı kilo alımı da normale göre düşük sadece beslenme yeterli gelmiyo uyuması da lazım bizde elimizde ne olsa deniyoruz valla
Orası öyle canim insan çaresizlikten ne yapacağını şaşırıyor bebek ağladıkça heryolu deniyoruz . Benimde öyle canim gece 2.3 te bı uyanır sabah 10.30 a kadar beşikte sallarim ama çok şükür önce sabaha ağlardı şimdi sallayınca ağlamaz etrafa bakar gündüz de uyanmaz uyur durur 😂bı oluyor gece uyuyor düzeldi diyorum sonraki gece gene aynı 🤦sanırım dünyaya alışma süreçleri canım inşallah en kısa zamanda duzelirler 🥰🙏

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Orası öyle canim insan çaresizlikten ne yapacağını şaşırıyor bebek ağladıkça heryolu deniyoruz . Benimde öyle canim gece 2.3 te bı uyanır sabah 10.30 a kadar beşikte sallarim ama çok şükür önce sabaha ağlardı şimdi sallayınca ağlamaz etrafa bakar gündüz de uyanmaz uyur durur 😂bı oluyor gece uyuyor düzeldi diyorum sonraki gece gene aynı 🤦sanırım dünyaya alışma süreçleri canım inşallah en kısa zamanda duzelirler 🥰🙏
En büyük sorun uykuya benimki ne gece ne gündüz yarım yarım toplasan 6-8 saat nette görüyorum yeni doğan 16-20 saat arası diyolar ben görmedim bi gün olsun 😱zombi gibiyiz bizi geçtim minicik canları nasıl dayanıyorlar

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
1 ay 18 günlük bebeğim var kucaga çok alıştı beşiğinde uyuyor ama sallarsam eğer sallamayi bırakırsam uyanıyor ağlıyor hiç susmadan kucağımda susuyor sadce sezerynls doğum yaptım 40 çıkmadan ikinci ameliyat oldum kucağımda çok zorlanıyorum evde tekim ev işi yemek işi oluyor mama yiyor içiyor gazı çıkıyor mama yedikten sonra uyuması lazimken uyumuyor istiyor ki sürekli kucağımds olsun yada sürekli beşik salliyim artık gün içinde ve gece beşik sallamktn yoruldum hemn anlıyor bıraktığımı ağlıyor ve bitmiş bir vaziyetteyim şuan hala beşik sallıyorum ne yapmam lazim bu çocuğu nasıl alistircam kendi uyumasına beşik saklamadan uyusun diye tecrübeli anneler yardım edin vasiyetim gercektn çok kötü ya gecem gündüzüm karıştı uykusuzluk birşey değil ellerim koptu sürekli sallamktan 😔 beşik başında durmaktan her isim kalıyor

1 ay 18 günlük bebeğim var kucaga çok alıştı beşiğinde uyuyor ama sallarsam eğer sallamayi bırakırsam uyanıyor ağlıyor hiç susmadan kucağımda susuyor sadce sezerynls doğum yaptım 40 çıkmadan ikinci ameliyat oldum kucağımda çok zorlanıyorum evde tekim ev işi yemek işi oluyor mama yiyor içiyor gazı çıkıyor mama yedikten sonra uyuması lazimken uyumuyor istiyor ki sürekli kucağımds olsun yada sürekli beşik salliyim artık gün içinde ve gece beşik sallamktn yoruldum hemn anlıyor bıraktığımı ağlıyor ve bitmiş bir vaziyetteyim şuan hala beşik sallıyorum ne yapmam lazim bu çocuğu nasıl alistircam kendi uyumasına beşik saklamadan uyusun diye tecrübeli anneler yardım edin vasiyetim gercektn çok kötü ya gecem gündüzüm karıştı uykusuzluk birşey değil ellerim koptu sürekli sallamktan 😔 beşik başında durmaktan her isim kalıyor
Duş aldırıp masaj yapmayi dene her akşam ama üşütmemeye özen gösterin...ben öyle yapmıştım ilkinde... Kendi uyumayı öğrendi bide müzik dinletin anne karnında duyduğu seslere yakın müzikler var işe yarayabilir...

Tüm sayfalar yüklendi.