Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,681 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
1 ay 18 günlük bebeğim var kucaga çok alıştı beşiğinde uyuyor ama sallarsam eğer sallamayi bırakırsam uyanıyor ağlıyor hiç susmadan kucağımda susuyor sadce sezerynls doğum yaptım 40 çıkmadan ikinci ameliyat oldum kucağımda çok zorlanıyorum evde tekim ev işi yemek işi oluyor mama yiyor içiyor gazı çıkıyor mama yedikten sonra uyuması lazimken uyumuyor istiyor ki sürekli kucağımds olsun yada sürekli beşik salliyim artık gün içinde ve gece beşik sallamktn yoruldum hemn anlıyor bıraktığımı ağlıyor ve bitmiş bir vaziyetteyim şuan hala beşik sallıyorum ne yapmam lazim bu çocuğu nasıl alistircam kendi uyumasına beşik saklamadan uyusun diye tecrübeli anneler yardım edin vasiyetim gercektn çok kötü ya gecem gündüzüm karıştı uykusuzluk birşey değil ellerim koptu sürekli sallamktan 😔 beşik başında durmaktan her isim kalıyor
Cnm bnm yedi haftalik bebegim ayni tarif ettigin gibiydi ne iş ne yemek yapamiyordum beşik sallamaktan bir çare buldum kolik bebe diye bir uygulama var indir telefonuna orda bebislerin hoşuna gidwn bircok ses var işin oldugunda koy baş ucuna o dakikalar içinde bebegi sakinleştirip uykuya daldiriyor dene bir sonucu mutlaka bana bildir dua ediceksin bana canim kolay gelsin hepimize😄

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bahtaniye daha zor olmuyormu bide alisirsa vay haline evde tek olunca sallayamazssin da😂 bence beşik yada ayağına alıştır eşin çalışıyorsa felan öyle sallanmadan uyumaz sana çok zor olur . Ablam öyle alistirdi eniştem çalışırken bahtaniyeye koyup bı ucunu bı eliyle diğerini bı eliyle tutup sallıyordu çocuk uyuyana kadar kolları beli kopuyordu bence öyle alıştırma kuzum.ben önce ayağımda salliyordum baktım olmicak ayaklarım belim tutuluyordu saklarken uyuyup kalıyordum uyanınca heryerim uyuşuk oluyordu wonra besige alistirdim az ağladı ama alıştı şimdi hayatta ayağımda sallamiyirum biyere gidince de şu sürme arabalarının pusetleri var ya onla götürüp onda salliyorum☺️🥰
Ayakta sallamak fena benim oğluma rahmetli annem alistirdi yastığını sürükleyip geliyordu hadi anne diye kizlar hastayken bile 5/6 yasında anne beni ayağında sallasana diyordu alıştı çocuk bende grip olduğunda uyusun diye yedirip ilacını verip salliyordum ayağından indir hemen gözünü açıyordu şimdi 32+2 haftalık hamileyim inşallah kendi kendine uyur kızım diyorum oğlumda çok cektim

Ayakta sallamak fena benim oğluma rahmetli annem alistirdi yastığını sürükleyip geliyordu hadi anne diye kizlar hastayken bile 5/6 yasında anne beni ayağında sallasana diyordu alıştı çocuk bende grip olduğunda uyusun diye yedirip ilacını verip salliyordum ayağından indir hemen gözünü açıyordu şimdi 32+2 haftalık hamileyim inşallah kendi kendine uyur kızım diyorum oğlumda çok cektim
İnşallah canım 🙏

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
1 ay 18 günlük bebeğim var kucaga çok alıştı beşiğinde uyuyor ama sallarsam eğer sallamayi bırakırsam uyanıyor ağlıyor hiç susmadan kucağımda susuyor sadce sezerynls doğum yaptım 40 çıkmadan ikinci ameliyat oldum kucağımda çok zorlanıyorum evde tekim ev işi yemek işi oluyor mama yiyor içiyor gazı çıkıyor mama yedikten sonra uyuması lazimken uyumuyor istiyor ki sürekli kucağımds olsun yada sürekli beşik salliyim artık gün içinde ve gece beşik sallamktn yoruldum hemn anlıyor bıraktığımı ağlıyor ve bitmiş bir vaziyetteyim şuan hala beşik sallıyorum ne yapmam lazim bu çocuğu nasıl alistircam kendi uyumasına beşik saklamadan uyusun diye tecrübeli anneler yardım edin vasiyetim gercektn çok kötü ya gecem gündüzüm karıştı uykusuzluk birşey değil ellerim koptu sürekli sallamktan 😔 beşik başında durmaktan her isim kalıyor
Canım en güzeli müziğe alıştırmak kızım uyumuyordu telefondan bebek dinletisi var uyumasi için ninni gibi geliyor açıp uzak biryere koyuyordum o kendi kendine uyuyordu ilk zamanlarda hemen olmayabilir ama pes etme alisir bir müddet sonra merak etme sese alıştırmak önemli çocuğu ilk kızımı hep sessiz ortamlarda uyuttum en ufak çıtırtı da hemen uyanır dı iş yapamazdım ikincide sese alıştırdım yanında odayı bile süpür sem uyanmazdi kırkı çıkana kadar neye alıştırırsan o Rabbim yardımcın olsun canım zor bir de sezeryan olunca hele de yanında kimse olmayınca daha da zor allah kolaylık versin canım benim hem benim dediğim gibi yaparsan sallamaya da alışmaz daha rahat edersin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğim kolik cnm gece 12 de başlıyo bazen sabah 6-7 yi buluyo inan denemedigim yol kalmadı kilo alımı da normale göre düşük sadece beslenme yeterli gelmiyo uyuması da lazım bizde elimizde ne olsa deniyoruz valla
Uyuyan bebek büyür derler ama bizimkiler uyumuyor ki geceden beri mafoldum bnde bnmkininde atak saatleri var kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım en güzeli müziğe alıştırmak kızım uyumuyordu telefondan bebek dinletisi var uyumasi için ninni gibi geliyor açıp uzak biryere koyuyordum o kendi kendine uyuyordu ilk zamanlarda hemen olmayabilir ama pes etme alisir bir müddet sonra merak etme sese alıştırmak önemli çocuğu ilk kızımı hep sessiz ortamlarda uyuttum en ufak çıtırtı da hemen uyanır dı iş yapamazdım ikincide sese alıştırdım yanında odayı bile süpür sem uyanmazdi kırkı çıkana kadar neye alıştırırsan o Rabbim yardımcın olsun canım zor bir de sezeryan olunca hele de yanında kimse olmayınca daha da zor allah kolaylık versin canım benim hem benim dediğim gibi yaparsan sallamaya da alışmaz daha rahat edersin
Sezeryan oldum daha 40 çıkmadan 1 hafta öncede ameliyat oldum kuzum sezeryan yerlerim iylesmeden safra kesem alındı tekim karnımda daha dikişlerim duruyor üste bebegim birde böyle mafoldum ya

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Uyuyan bebek büyür derler ama bizimkiler uyumuyor ki geceden beri mafoldum bnde bnmkininde atak saatleri var kuzum

Sezeryan oldum daha 40 çıkmadan 1 hafta öncede ameliyat oldum kuzum sezeryan yerlerim iylesmeden safra kesem alındı tekim karnımda daha dikişlerim duruyor üste bebegim birde böyle mafoldum ya
Allah yardımcın olsun cnm üste bi daha ameliyat kolay degil

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank

Rabbim yardımcın olsun canım ya yokmu hiç yakınında sana yardımcı olabilecek birileri offf çok zor durum

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hepsi aynı canavar ya bir çözüm bulursanız banada haber verin 🤦🏻‍♀️ benimki şımarıklığından artık sürekli ilgi istiyor, kucakta olacak hep. Uyku desen tilki uykusuna yatıyor sanki yarım saati geçmiyor.

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun cnm üste bi daha ameliyat kolay degil
Aynen cnm çok zorlanıyorum valla şaşırdım

Rabbim yardımcın olsun canım ya yokmu hiç yakınında sana yardımcı olabilecek birileri offf çok zor durum
Annem vardı oda gitti kuzum aynı yerlerde oturmuyoruz kaynanam var bir alt katımda adı batasica hiç birsey yapmıyorum keyfine gelir çıkar sever çocuğu sonra gider dedim ki bir gece bari bak da 1 gece uyuyim dedim aman neymiş 2 saatten fazla bakamazmis keyfine duskunmis sese gelemezmis uykusuz kalamazmis görsen var ya sevmeye gelince babannem babannem diye seviyor bende yalandan sevme dedim aldım kucağından

Kuzum hepsi aynı canavar ya bir çözüm bulursanız banada haber verin 🤦🏻‍♀️ benimki şımarıklığından artık sürekli ilgi istiyor, kucakta olacak hep. Uyku desen tilki uykusuna yatıyor sanki yarım saati geçmiyor.
Bnm de öyle mervem ya baş edemiyorum artık tansiyonm düştü artık mafoldum neler deniyorum olmuyor bu rahatlatıcı sesler açıyor elektrik süpürgesi falan filan yok anam yok uyku haram sanki uykusunda bile mirildaniyor uyanıyor

Tüm sayfalar yüklendi.