Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,681 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Aynen cnm çok zorlanıyorum valla şaşırdım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Annem vardı oda gitti kuzum aynı yerlerde oturmuyoruz kaynanam var bir alt katımda adı batasica hiç birsey yapmıyorum keyfine gelir çıkar sever çocuğu sonra gider dedim ki bir gece bari bak da 1 gece uyuyim dedim aman neymiş 2 saatten fazla bakamazmis keyfine duskunmis sese gelemezmis uykusuz kalamazmis görsen var ya sevmeye gelince babannem babannem diye seviyor bende yalandan sevme dedim aldım kucağından
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnm de öyle mervem ya baş edemiyorum artık tansiyonm düştü artık mafoldum neler deniyorum olmuyor bu rahatlatıcı sesler açıyor elektrik süpürgesi falan filan yok anam yok uyku haram sanki uykusunda bile mirildaniyor uyanıyor
Küçük cadım benim ya. Senin cadıyla benim canavarı bir odaya kapatacaksın hadi ağlayın bakalım hanginiz daha fazla ağlayacak diye bırakacaksın kendi seslerinden bıkıp susarlar belki 😂😂

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Tek tek rahatlatıcı bebek sesleri açıyorum olmuyor uyumayn bebekler için dua açıyorum oda olmuyor 🥰 birde öyle deniyim baklm Varya içmeden sarhoş gbiyim 😀😀
Benimki beyaz gürültü ile susuyordu önceden artık oda kâr etmiyor. Dene canım yan yatır telide az uzağına görecek şekilde koy görsün dinlesin kendini benim psikopat biraz susuyor onunla sonra sıkılıyor yine başlıyor ama 😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benimki beyaz gürültü ile susuyordu önceden artık oda kâr etmiyor. Dene canım yan yatır telide az uzağına görecek şekilde koy görsün dinlesin kendini benim psikopat biraz susuyor onunla sonra sıkılıyor yine başlıyor ama 😂
Bizimkilere ne yapsak fayda etmiyor kuzum bu şekil devam anlaşılan büyüyene kdar 😀 ikinciyi yapmma istediğim gün geçtikçe daha artıyor 😀😀

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ay çok kolaymış gbi kısa hazırlıkli ol diğer çocuk için diyip diyip duruyor sinirimi bozuyor görsen he he diyirum istemiyorum diyorum anlamıyor ki
Bekara karı boşamak kolay derler ya o hesap onlarınki de. Kız ne diyorum benim adam daha bir tane daha olsun diye dua edip duruyor ruh hastası

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bekara karı boşamak kolay derler ya o hesap onlarınki de. Kız ne diyorum benim adam daha bir tane daha olsun diye dua edip duruyor ruh hastası
Tam ruh hastası çıktı eniste yeter sana daha ne yapıcak aynne anlamıyorlar zaten zor geçiyorum gebelik biliyorsun diyorum mafoldum şimdide öyle bak diyorum yok bursey olmaz birlikte büyür diyor he diyorum birlikte büyür sende beni bir timareneye yatırırsin diyorum 😀 evde tekim sanki bakanım yada hizmetlim var

Tüm sayfalar yüklendi.