Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,704 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bende bugün yada yarın sağlık ocağında vurduracam canım ama gene de korunmaya devam ederim valla çok korkuyorum hamilelik felan değilde lohusa pisikolojisini bida kaldiramicam😅😂diyorum yeter bı tane 7 sene sonra bida olur olmazssa da yeter bitanesi Allah'ım olmayanlara versin diyorum😂
Vurdur bencede canım valla ben ne hamilelik psikolojisi yaşadım ne lohusalık psikolojisi benim adam benim yerime hamileydi. Benim yerime lohusalık yaşadı. Bana birşey kalmadığı için bir fikrim yok o konularda 😂

Sende bnm kafadansin bende diyorum 7 yaşına gelsin ondan sonra olursa olsun olmazsa olmayana nasip etsin diye ama eşim kıyameti koparıyor ki birdaki kışa hazırlıklı ol bebek için diyor kafayı yedircek igneyede izin vermedi gizlice yaptircam valla cnm yoksa ikinciyi kaldiramm bu yaramazla 😀
😅😂😂Benimki düşünmüyor askm görüyor nasıl eziyet çektiğimi😂bugün sinirlendim o yatak odasında ben oturma odasında o uyuyor önce askm bı bakta uyim derdim kalkmazdi o gece tepem attı kalk ya dedim ben kendim mi yaptım bunu fit çocuğa bak daha hiç uyumadı dedim seninki yavaşça nasıl gidiyor😅😅o yüzden diyor Allah sana sabır versin cennet senin ayağının altında diyor ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vurdur bencede canım valla ben ne hamilelik psikolojisi yaşadım ne lohusalık psikolojisi benim adam benim yerime hamileydi. Benim yerime lohusalık yaşadı. Bana birşey kalmadığı için bir fikrim yok o konularda 😂
😂😂Benim hamilelik kolaydı canım Allah'a şükür ne bulantım oldu nede başka bişey ama lohusayken ağlamaktan helak oldum😂😅

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
😅😂😂Benimki düşünmüyor askm görüyor nasıl eziyet çektiğimi😂bugün sinirlendim o yatak odasında ben oturma odasında o uyuyor önce askm bı bakta uyim derdim kalkmazdi o gece tepem attı kalk ya dedim ben kendim mi yaptım bunu fit çocuğa bak daha hiç uyumadı dedim seninki yavaşça nasıl gidiyor😅😅o yüzden diyor Allah sana sabır versin cennet senin ayağının altında diyor ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂Benim hamilelik kolaydı canım Allah'a şükür ne bulantım oldu nede başka bişey ama lohusayken ağlamaktan helak oldum😂😅
Yok Allah var yukarda eşim bakıyor akşam gelince veriyorum eline evimin işini temizligini yapıyorum yemek hariç gce sabaha sallıyorum işe gitmeden yarım saat önce veriyoeum eline beşiği yine salliyir o yüzden ikinci çocuk istiyor bunun gbi oda büyür diyor ama bilmiyor ki gündüz akşama tek başıma neler çekiyorum onlar için kolay

Yok Allah var yukarda eşim bakıyor akşam gelince veriyorum eline evimin işini temizligini yapıyorum yemek hariç gce sabaha sallıyorum işe gitmeden yarım saat önce veriyoeum eline beşiği yine salliyir o yüzden ikinci çocuk istiyor bunun gbi oda büyür diyor ama bilmiyor ki gündüz akşama tek başıma neler çekiyorum onlar için kolay
😂 Valla canım benimki işten akşam geliyor beşiği sallayıp oynuyor bakmasına bakıyor da bı ağladımi çocuk hemen ağlıyor durmuyor bende diyor 😂bende dedim bende de ağlıyor dedim salla dedim bı ağlayınca hemen kaçmaya çalışıyor erkek milleti degilmi😅zora gelemiyorlar

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
😂 Valla canım benimki işten akşam geliyor beşiği sallayıp oynuyor bakmasına bakıyor da bı ağladımi çocuk hemen ağlıyor durmuyor bende diyor 😂bende dedim bende de ağlıyor dedim salla dedim bı ağlayınca hemen kaçmaya çalışıyor erkek milleti degilmi😅zora gelemiyorlar
Onu bnmkide yapıyor 😀 ağliyor al al diyor susmuyor bende de aksmaa ağlıyor susturuyorum sende sustur diyorum diyor ki o beni değil senin kokunu istiyor diye veriyor elime tekrar 😀bir tek anne kokusuna değil baba kokusunada ihtiyacı var sen al diyorum geri veriyorum var ya susmuyor susmadikca eşim çıldırıyor görsen ama hevesli yine vazgeçmiyor ikinciden bnde her lafta olmucak diye konuşuyorum

Onu bnmkide yapıyor 😀 ağliyor al al diyor susmuyor bende de aksmaa ağlıyor susturuyorum sende sustur diyorum diyor ki o beni değil senin kokunu istiyor diye veriyor elime tekrar 😀bir tek anne kokusuna değil baba kokusunada ihtiyacı var sen al diyorum geri veriyorum var ya susmuyor susmadikca eşim çıldırıyor görsen ama hevesli yine vazgeçmiyor ikinciden bnde her lafta olmucak diye konuşuyorum
😅😅Aynı benim eşimde canım ağlayınca deliriyor çocuk ağlıyor diye bende bidur bebek bu ağlar diyorum☺️

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
1 ay 18 günlük bebeğim var kucaga çok alıştı beşiğinde uyuyor ama sallarsam eğer sallamayi bırakırsam uyanıyor ağlıyor hiç susmadan kucağımda susuyor sadce sezerynls doğum yaptım 40 çıkmadan ikinci ameliyat oldum kucağımda çok zorlanıyorum evde tekim ev işi yemek işi oluyor mama yiyor içiyor gazı çıkıyor mama yedikten sonra uyuması lazimken uyumuyor istiyor ki sürekli kucağımds olsun yada sürekli beşik salliyim artık gün içinde ve gece beşik sallamktn yoruldum hemn anlıyor bıraktığımı ağlıyor ve bitmiş bir vaziyetteyim şuan hala beşik sallıyorum ne yapmam lazim bu çocuğu nasıl alistircam kendi uyumasına beşik saklamadan uyusun diye tecrübeli anneler yardım edin vasiyetim gercektn çok kötü ya gecem gündüzüm karıştı uykusuzluk birşey değil ellerim koptu sürekli sallamktan 😔 beşik başında durmaktan her isim kalıyor
Benim kizim da öyle kucakta uyuyor yemeği eşim gelince yapıyor kahvaltı iki lokma uzmana sordum ilk üç ay normal bebek uyum sağlamaya çalışıyor bazı bebeklerde oluyor dedi

Tüm sayfalar yüklendi.