Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,651 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank
Istersen bide karni üzerinde uyusun yaninda dur bi bak napiyor benim kizim cok aglayan bebekdi hep kucakta uyumak isterdi uyudu dedik yatirdik hemen uyandi iki oglumda böyle degildi. Suan kizim uyuyor ve karni üstünde yatiyor baska sekilde uyumuyor cok denedik en sonunda birakdim iki gün sonra bir yasina giriyor. Denemeni tavsiye ederim bizede bi arkadas söyledi bazi bebekler karni üstünde yatip o baskiyi hissetmek ister ve öyle rahatliyorlar.

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben yaptım sen yapma memede uyumaya alismasin o zaman kucaktan besige koyunca gözlerini direk açıyor uymuyor
Mama kullanıyoruz zaten kuzum mama yeeirdikten sonra koyuyorum uyanıyor hemen şuan görsen karnımın üste yarimsaattir uyuyor çiti cikmiyor hafif şöyle kibirdiyim hemen mırıldanmaya basliyor ne var bu beşikte anlam veremedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Istersen bide karni üzerinde uyusun yaninda dur bi bak napiyor benim kizim cok aglayan bebekdi hep kucakta uyumak isterdi uyudu dedik yatirdik hemen uyandi iki oglumda böyle degildi. Suan kizim uyuyor ve karni üstünde yatiyor baska sekilde uyumuyor cok denedik en sonunda birakdim iki gün sonra bir yasina giriyor. Denemeni tavsiye ederim bizede bi arkadas söyledi bazi bebekler karni üstünde yatip o baskiyi hissetmek ister ve öyle rahatliyorlar.
Karnını üstüne beşikte yada yatakta koyunca kıyameti koparıyor kuzum ana şuan benm kendi karnımın üstünde karnının üstüne yatıyor çiti çıkmıyor ya

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Mama kullanıyoruz zaten kuzum mama yeeirdikten sonra koyuyorum uyanıyor hemen şuan görsen karnımın üste yarimsaattir uyuyor çiti cikmiyor hafif şöyle kibirdiyim hemen mırıldanmaya basliyor ne var bu beşikte anlam veremedim

Karnını üstüne beşikte yada yatakta koyunca kıyameti koparıyor kuzum ana şuan benm kendi karnımın üstünde karnının üstüne yatıyor çiti çıkmıyor ya
Aynı benim cadım bendE öyleyim

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank

Karnını üstüne beşikte yada yatakta koyunca kıyameti koparıyor kuzum ana şuan benm kendi karnımın üstünde karnının üstüne yatıyor çiti çıkmıyor
Üst gibi birsey koy kafa etrafina sonra biraz sev. Sen suan herseyi denemen lazim cünkü ne senin nede yavrunun düzeni olur hem seninde dinlenmeye ihtiyacin var

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Aynı benim cadım bendE öyleyim
Yaramaz çadırlarla işimiz var valla 😔😀

Üst gibi birsey koy kafa etrafina sonra biraz sev. Sen suan herseyi denemen lazim cünkü ne senin nede yavrunun düzeni olur hem seninde dinlenmeye ihtiyacin var
Var ki hemde nasıl kuzum ya dikislerimin duruyor karnımda daha alinmadi dikişlerim ağırdı karnımın üstünde uyuyor beşiğin yastığını kılıf gbi babasının tişörtünü koydum bnm atletimide yatak kenarına ama ordaki kokuyu istemiyor istiyor ki kucgamda karnımda uyuyup aliyim

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Yaramaz çadırlarla işimiz var valla 😔😀

Var ki hemde nasıl kuzum ya dikislerimin duruyor karnımda daha alinmadi dikişlerim ağırdı karnımın üstünde uyuyor beşiğin yastığını kılıf gbi babasının tişörtünü koydum bnm atletimide yatak kenarına ama ordaki kokuyu istemiyor istiyor ki kucgamda karnımda uyuyup aliyim
Daha dur bir emeklesinler yurusunler ne çekmece kalacak ne dolap

Tüm sayfalar yüklendi.