Yardım edin kızlar ya 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Yardım edin kızlar ya 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,704 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım edin kızlar ya 😔
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Tam ruh hastası çıktı eniste yeter sana daha ne yapıcak aynne anlamıyorlar zaten zor geçiyorum gebelik biliyorsun diyorum mafoldum şimdide öyle bak diyorum yok bursey olmaz birlikte büyür diyor he diyorum birlikte büyür sende beni bir timareneye yatırırsin diyorum 😀 evde tekim sanki bakanım yada hizmetlim var
Anlamaz bizim adamlar kuzum anlamaz. Hele bi adet olayım yapacağım kesin birşey hâlâ olmadım psikolojim alt üst oldu valla

Anlamaz bizim adamlar kuzum anlamaz. Hele bi adet olayım yapacağım kesin birşey hâlâ olmadım psikolojim alt üst oldu valla
Ben oldum canım bugün son doğumdan 50 gün sonra felan oldum .bişey sorcam canım korunmak için iğne yada hap mi kullanayım emzirmedigim için hapa dikkat edemem saati saatine ama aylik iğne vurdurmayi düşünüyorum sen hiç vurdurdun mu canım koruyormu

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bir test mi yaptirsan kan mi versen ne niye olmadin hala bende şüphelendim valla şimdi inşallah birşey yoktur valla senin yerine ben giderim kalpten
Çıkmaz ki daha kuzum varsa da. Buna hamile kaldığım zaman ilk kan verdim 1 haftalık falanmış o zaman çıkmadı kanda bile. 1 ay sonra aynı gün yine kan verdim 5 haftalık olduğunu öğrendim

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Çıkmaz ki daha kuzum varsa da. Buna hamile kaldığım zaman ilk kan verdim 1 haftalık falanmış o zaman çıkmadı kanda bile. 1 ay sonra aynı gün yine kan verdim 5 haftalık olduğunu öğrendim
Bende çıkmıştı hemen ya ondan dedim inşallah yoktur birşey bol bol dua edelim ya ay ben ikinciyi istemiyorum da küçük daha diye seni düşünemiyorum bile ya

Bir test mi yaptirsan kan mi versen ne niye olmadin hala bende şüphelendim valla şimdi inşallah birşey yoktur valla senin yerine ben giderim kalpten
Benim 2 ay oldu valla daha yapmadık😂geliyor yok diyorum korkudan ölecem gene hamile kalırsam diye😅😂😂zaten normal doğum olunca dikişler patlicak çok acicak diye korkudan pisikolojim bozuldu nekadar böyle gider bilemem😅☺️

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ben oldum canım bugün son doğumdan 50 gün sonra felan oldum .bişey sorcam canım korunmak için iğne yada hap mi kullanayım emzirmedigim için hapa dikkat edemem saati saatine ama aylik iğne vurdurmayi düşünüyorum sen hiç vurdurdun mu canım koruyormu
Gözün aydın kuzum. Bende iğne olacaktım emdiği için ilk 6 ay olmaz dedi ebe. Seninki emmiyor sana yaparlar haptan daha iyi bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende çıkmıştı hemen ya ondan dedim inşallah yoktur birşey bol bol dua edelim ya ay ben ikinciyi istemiyorum da küçük daha diye seni düşünemiyorum bile ya
Bilmiyorum ki kuzum yaptırmaya da korkuyorum bir yandan ya çıkarsa diye. Deliririm kesin bu sefer. İstemiyorum hiç ya inşallah yoktur

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim 2 ay oldu valla daha yapmadık😂geliyor yok diyorum korkudan ölecem gene hamile kalırsam diye😅😂😂zaten normal doğum olunca dikişler patlicak çok acicak diye korkudan pisikolojim bozuldu nekadar böyle gider bilemem😅☺️
Bende öyle korkuyordum valla ama affetmedi eşim doğumdan önce 1 hafta kala yapmadı 40 çıkana kdar bekledi tam tamam dedi tekrar ameliyat oldum onu bekledi artık yeter dedi 😀😀 affetmedi valla aciyi unuttum kaçamak kaçar da hamile kalırım diye korktum daha iğneye başlamadım

Gözün aydın kuzum. Bende iğne olacaktım emdiği için ilk 6 ay olmaz dedi ebe. Seninki emmiyor sana yaparlar haptan daha iyi bence
Bende bugün yada yarın sağlık ocağında vurduracam canım ama gene de korunmaya devam ederim valla çok korkuyorum hamilelik felan değilde lohusa pisikolojisini bida kaldiramicam😅😂diyorum yeter bı tane 7 sene sonra bida olur olmazssa da yeter bitanesi Allah'ım olmayanlara versin diyorum😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende öyle korkuyordum valla ama affetmedi eşim doğumdan önce 1 hafta kala yapmadı 40 çıkana kdar bekledi tam tamam dedi tekrar ameliyat oldum onu bekledi artık yeter dedi 😀😀 affetmedi valla aciyi unuttum kaçamak kaçar da hamile kalırım diye korktum daha iğneye başlamadım
😂😂Valla canım ben köşe bucak kaçıyorum başka türlü hallediyor 😅boşver müstahak onlara zaten çocuktan yorgun oluyorum onu bahane ediyorum uyumadı durmadı diyip o gelince uyuyorum 😂😂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende bugün yada yarın sağlık ocağında vurduracam canım ama gene de korunmaya devam ederim valla çok korkuyorum hamilelik felan değilde lohusa pisikolojisini bida kaldiramicam😅😂diyorum yeter bı tane 7 sene sonra bida olur olmazssa da yeter bitanesi Allah'ım olmayanlara versin diyorum😂
Sende bnm kafadansin bende diyorum 7 yaşına gelsin ondan sonra olursa olsun olmazsa olmayana nasip etsin diye ama eşim kıyameti koparıyor ki birdaki kışa hazırlıklı ol bebek için diyor kafayı yedircek igneyede izin vermedi gizlice yaptircam valla cnm yoksa ikinciyi kaldiramm bu yaramazla 😀

Tüm sayfalar yüklendi.