Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Annem vardı oda gitti kuzum aynı yerlerde oturmuyoruz kaynanam var bir alt katımda adı batasica hiç birsey yapmıyorum keyfine gelir çıkar sever çocuğu sonra gider dedim ki bir gece bari bak da 1 gece uyuyim dedim aman neymiş 2 saatten fazla bakamazmis keyfine duskunmis sese gelemezmis uykusuz kalamazmis görsen var ya sevmeye gelince babannem babannem diye seviyor bende yalandan sevme dedim aldım kucağından
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bnm de öyle mervem ya baş edemiyorum artık tansiyonm düştü artık mafoldum neler deniyorum olmuyor bu rahatlatıcı sesler açıyor elektrik süpürgesi falan filan yok anam yok uyku haram sanki uykusunda bile mirildaniyor uyanıyor
Küçük cadım benim ya. Senin cadıyla benim canavarı bir odaya kapatacaksın hadi ağlayın bakalım hanginiz daha fazla ağlayacak diye bırakacaksın kendi seslerinden bıkıp susarlar belki
Küçük cadım benim ya. Senin cadıyla benim canavarı bir odaya kapatacaksın hadi ağlayın bakalım hanginiz daha fazla ağlayacak diye bırakacaksın kendi seslerinden bıkıp susarlar belki
Benimki beyaz gürültü ile susuyordu önceden artık oda kâr etmiyor. Dene canım yan yatır telide az uzağına görecek şekilde koy görsün dinlesin kendini benim psikopat biraz susuyor onunla sonra sıkılıyor yine başlıyor ama
Benimki beyaz gürültü ile susuyordu önceden artık oda kâr etmiyor. Dene canım yan yatır telide az uzağına görecek şekilde koy görsün dinlesin kendini benim psikopat biraz susuyor onunla sonra sıkılıyor yine başlıyor ama
Tam ruh hastası çıktı eniste yeter sana daha ne yapıcak aynne anlamıyorlar zaten zor geçiyorum gebelik biliyorsun diyorum mafoldum şimdide öyle bak diyorum yok bursey olmaz birlikte büyür diyor he diyorum birlikte büyür sende beni bir timareneye yatırırsin diyorum evde tekim sanki bakanım yada hizmetlim var