Yeni doagn bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Yeni doagn bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,011 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doagn bebek
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
2 saatte bir 15 dakikadan fazla göğsünde tutma kuzum şahsen doktorum bana öyle söylemişti

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Banada öyle demişlerdi 15 dakika emmesi lazım diye 15 dakikadan sonra bırakırsa sorun etme demişti ebe
Oğlum 5 dk emip bırakıyordu yarim saat sonra birdaha ,5 dk emiyordu hic 10 dk bile kaldigini hatırlamıyorum 3 aydada memeden tamamen kestik alerjiden dolayi zaten emmediginden sağıp veriyordum uzun süre emmesi icin yaptığınız birsey varmi yoksa bebegin kendisi mi uzun süre emmek istiyor 🤷 kızım olucak nasipse bunu uzun süre emzirmek istiyorum içimde ukte kaldı doğru düzgün emziremedim hic ilk çocuğumu onerebilcrgin birşey varmi senin kiza uyguladigin canim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Alerjiyi nasil anladin peki kuzum🤔
Oğlum 5 dk emip bırakıyordu yarim saat sonra birdaha ,5 dk emiyordu hic 10 dk bile kaldigini hatırlamıyorum 3 aydada memeden tamamen kestik alerjiden dolayi zaten emmediginden sağıp veriyordum uzun süre emmesi icin yaptığınız birsey varmi yoksa bebegin kendisi mi uzun süre emmek istiyor 🤷 kızım olucak nasipse bunu uzun süre emzirmek istiyorum içimde ukte kaldı doğru düzgün emziremedim hic ilk çocuğumu onerebilcrgin birşey varmi senin kiza uyguladigin canim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ah kelin merhemi olsa kafana sürer derler canım hastane de kaldığım süre de 2 gün yani hemşirenin ebenin yardımı ile 15 dakika tuttuk göğüste eve geldik beş dakika bile tutmuyor kilo kaybı fazla oldu mama takviyesi yapıldı mamaya alıştı sağıp verdim sağdığımı kusuyor du en son mama da devam ediyor arada göğsüme alıyorum krize giriyor ağlamaktan zaten kolik olduğunu da öğrendik artık pes ettim bende 2 aylık olacak 3 gün sonra 😔

Tüm sayfalar yüklendi.