Sorum var Yine ben yine sorun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Yine ben yine sorun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,954 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine ben yine sorun
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün çok canım sıkkın sizinle dertleşmek bana iyi geliyor. Bugün kardeşimin nişanı vardı ben bayramın 2.gününden beri annemlerde kalıyordum eşim de bugün nişan için geldi annemlere yanında kuzeninin de getirmiş neyse. Benbiz nişan sahibi olarak nişanı içinde bulunmam gerekiyor sonuçta eşime de yanıma gelmesini söyledim ama o çok uzakta oturmayı tercih ettisürekli kuzeniyle dama çıkıp oturuyordu. Tatlı dağıtıldı kendilerine vermemişler o kadar uzakta insanlar nasıl tatlı versin gelmiş bana diyor bu nasıl nişan tatlı yemedik ben tatlıdan birertane kendilerine götürmüştüm ama kabul etmemişlerdi oys. Merhaba daha nişan bitmeden bana kalk gidelim demeye başladı milletin içinde sesini yüksetti. Şimdide beni eve bıraktı kuzeniyle tatlı yemeye gitti kusura bakmayın uzun oldu ama içimi dökmek istedim
Allah yardımcın olsun canım
Böyle erkekleri öldüresim geliyor ya sanki eve eş deil hizmetçi köle alıyorlar azıcık merhamet sevgi saygı anlayış göstermek çok mu zor ya

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum canım bana Bir hafta önce kadar demişti benim aklıma şeytan girmeye çalışıyor

Amin canım

Amin canım sağol. Eşim hala düğünde aldıkları eşyada masraflarda ona göre biz çok eşya aldımışız çok masraf yaptırmışız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklısın canım. Ben sabretmeye çalışıyorum ailemin hakkında kötü kötü kelimeler konuşuyor. Sırf akrabalarım kötü biriyle evlendiğimi bilmesin düşmanlar sevinmesin diye sabrediyorum
Şüphelendiğin bişey varmı kuzum

Nisanur❤️ arzu

Kayıtlı Üye
rank
Allaha yardımcın olsun canım öyle erkekler sinir oluyorum ya kuzenine neymiste eşlerin arasına giriyor öyle saygısızlık olmaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bilmiyorum canım bana Bir hafta önce kadar demişti benim aklıma şeytan girmeye çalışıyor

Amin canım

Amin canım sağol. Eşim hala düğünde aldıkları eşyada masraflarda ona göre biz çok eşya aldımışız çok masraf yaptırmışız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklısın canım. Ben sabretmeye çalışıyorum ailemin hakkında kötü kötü kelimeler konuşuyor. Sırf akrabalarım kötü biriyle evlendiğimi bilmesin düşmanlar sevinmesin diye sabrediyorum
Ya sanki 20 kez evlenmıypr ya o zaman ses çıkarssymış beyfendi neden şimdi hamile halinle çıkarıyor geçti Bolu'nun pazarı yani önceden laf etmeyip şuan etmesi saçma 🤦🏻‍♀️

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar bugün çok canım sıkkın sizinle dertleşmek bana iyi geliyor. Bugün kardeşimin nişanı vardı ben bayramın 2.gününden beri annemlerde kalıyordum eşim de bugün nişan için geldi annemlere yanında kuzeninin de getirmiş neyse. Benbiz nişan sahibi olarak nişanı içinde bulunmam gerekiyor sonuçta eşime de yanıma gelmesini söyledim ama o çok uzakta oturmayı tercih ettisürekli kuzeniyle dama çıkıp oturuyordu. Tatlı dağıtıldı kendilerine vermemişler o kadar uzakta insanlar nasıl tatlı versin gelmiş bana diyor bu nasıl nişan tatlı yemedik ben tatlıdan birertane kendilerine götürmüştüm ama kabul etmemişlerdi oys. Merhaba daha nişan bitmeden bana kalk gidelim demeye başladı milletin içinde sesini yüksetti. Şimdide beni eve bıraktı kuzeniyle tatlı yemeye gitti kusura bakmayın uzun oldu ama içimi dökmek istedim
Ay bide insanlarin içinde sesini yukseltiyor.
Bide tatli yememişse yememiş nolacag yakin gelerdi yeyerdi kuzeninin davet edilmedigi yere kuzeni ile gelmesi cok sacma

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ailene hiçbir zaman laf ettirme. Kendi erkek halinde ailesinin bi tarafında gezerken kadından ailesini silmesini bekleyemez. Kuzene hatta erkek kardeşe dahi nikah düştüğünü bilmiyormu. O sana sesini yükseltiyorsa sende ona sesini yükseltmeliydin sonuçta senin tarafın yanındasın hiçbir halt yiyemezdi. Sözde erkekler işte adam yerine koyup muhatap olma boşver

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ailene hiçbir zaman laf ettirme. Kendi erkek halinde ailesinin bi tarafında gezerken kadından ailesini silmesini bekleyemez. Kuzene hatta erkek kardeşe dahi nikah düştüğünü bilmiyormu. O sana sesini yükseltiyorsa sende ona sesini yükseltmeliydin sonuçta senin tarafın yanındasın hiçbir halt yiyemezdi. Sözde erkekler işte adam yerine koyup muhatap olma boşver
Bugün ailemin yanına geldim boşanacağız biz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Kuzeni kız mı erkek mi

Tüm sayfalar yüklendi.