....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,785 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Hayırdır canım ne oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nereye gittin annende misin

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamile halimle evden ayrıldım bı haftadır huzurum yok ☹️☹️
Canımsın üzme kendini strese sokma belki biraz uzak kalmak iyi gelir sana herkes belli sorunlar yaşıyor neden benim başıma geldi diye düşünme kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsin canım inşallah herşey hallolur hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım 🙏

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım senin altınlarını rızan olmadan nasıl alır Allah Allah. Benim kayınpederim de çeyrek istedi bu hafta eşim kaşlarını kaldırdı bana çaktırmadan ben de olmaz dedim kibar yolla düğüne götürcez dedim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamile halimle evden ayrıldım bı haftadır huzurum yok ☹️☹️
Verme sende keşke altınlarıni da alıp gitmiş olsan benimde düğünde takılan altinlarimi almışlar benden habersiz eşimin ödemesi varmış nakit para yokmuş bana mehir kesilen altınları benim haberim olmadan rızam olmadan almışlardı eşimin bilgisi varmış benim haberim yoktu satmışlar ve satmadan da içinden altın pay yapmış lar haram zıkkım olsun eşim aradan uzun bı sure sonra bana aldı ama işlenmemiş altın tabaka gibi ama gitti tabi bilerzikler kunyeler setler falan verme canım inşallah evden ayrılırken yanına almissindir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Verme sende keşke altınlarıni da alıp gitmiş olsan benimde düğünde takılan altinlarimi almışlar benden habersiz eşimin ödemesi varmış nakit para yokmuş bana mehir kesilen altınları benim haberim olmadan rızam olmadan almışlardı eşimin bilgisi varmış benim haberim yoktu satmışlar ve satmadan da içinden altın pay yapmış lar haram zıkkım olsun eşim aradan uzun bı sure sonra bana aldı ama işlenmemiş altın tabaka gibi ama gitti tabi bilerzikler kunyeler setler falan verme canım inşallah evden ayrılırken yanına almissindir
4 bilezik aldı benden o zaten ailesi e verse Bosanacam.. şuana kadar beni zorlamadi ailesi zor durumdaymis annesi ağlıyor valla vereecm diyor..altlarındaki arabaya kiyip satmıyor ama.. kavgalı çıktım evden annemlere gidiyorum başka ildeler .. diğerlerini aldım ama 4 bilezik gitti . Ben asla hakkımı helal etmem

Sorunun her neyse herşey yoluna girer inşallah canım 😔
Saol cnm inşallah ☹️

Sorunun her neyse herşey yoluna girer inşallah canım 😔
Saol cnm inşallah ☹️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
4 bilezik aldı benden o zaten ailesi e verse Bosanacam.. şuana kadar beni zorlamadi ailesi zor durumdaymis annesi ağlıyor valla vereecm diyor..altlarındaki arabaya kiyip satmıyor ama.. kavgalı çıktım evden annemlere gidiyorum başka ildeler .. diğerlerini aldım ama 4 bilezik gitti . Ben asla hakkımı helal etmem
Canımsın yoldasin kış günü dikkat et kendine üzme kendini inşallah herşey hallolur

Tüm sayfalar yüklendi.