Sıvı artışı genelde şekere bağlıyolar. Çok dikkat etmeni öneririm özellikle unlu mamuller ,tatlılar şekerli paketli gıdalar ve meyve konusunda lütfen abartma. Bendede gebelk öncesi inüsiln direnci vardı ilaç kullanıyodm kestk tabi hamıle kalınca doktorum çok dkkat etmemi söyledi portakalda çok şeker var mesela yada beyaz ekmekte çok var tahıllı ekmek kullan tam buğday ekmeği kullan tavsıye ederm.meyve yiyosan 1tane değil yarım ye. Paketli gıda asla kullanma, hamur işi çok tüketme bunlara dkkat edersen işe yarar bol su iç şeker idrardan çabuk atılsın. Bide yoğrt süt bol tüket kana karışmasnı önler şekerin. Bende yükleme yaptrmayı düşünmüyorm bakalm doktorum ne diyecek. Bebeğmz için katlanıcaz bazı şeylere sağlklı olsnlar yeterkiAmniyos sıvısı fazlalığı ile ilgili bir soru sormuştum
Dün doktordan geldim 6 aylık hamileyim suyunda biraz artma var dedi şeker yükleme testi daha yaptırmadım şekeri kes meyveyi kes ekmek günde sadece iki dilim tüket dedi şekeri kesmek benim için kolay da ekmeksiz doyamıyorum hiçbir şekilde
diyet listesi de vermedi açıkçası moralim çok bozuk erken doğuma sebebiyet verebiliyor ve daha birsuru şey
bebeğime bişey olur mu diye de çok korkuyorum başına gelen varmı varsa neler yaşadı merak ettim