Açtığım post gözükmüyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ponçik surat tarafından oluşturulan Açtığım post gözükmüyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,285 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Açtığım post gözükmüyor mu
Konbuyu başlatan Ponçik surat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ponçik surat

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Erkekler bu hissi anlamaz cidden o biberler yada akşam eşimden tatlı istiyorum almazsa gidip bir üzülüyorum ki ve geçmiyor içime oturuyor ağlamaklı oluyorum adam mecbur gidip alıyor yani o başka birşey yemeden duramıyor insan 😂😂😅😅
Benim eşim artık tedbir amaçlı 😂😂 eve ekşi seuler tatlı şeyler alıp bırakıyor inat gibi evde olmayan canımı çekiyordu şimdi eşim de benden uzakta 🥺 canım da çok bir şey istemiyor sanırım bütün nazım onaymıs

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Benim en fazla tatlı ama acı da çekiyor şu minik biberler varya aşırı acı onlardan da çekiyor normal hayatımda aşırı ekşi seven ben şimdi ekşi yiyemiyorum ama sabah öğlen akşam tatlı yerim o derece bir tatlı 😂😂

Erkekler bu hissi anlamaz cidden o biberler yada akşam eşimden tatlı istiyorum almazsa gidip bir üzülüyorum ki ve geçmiyor içime oturuyor ağlamaklı oluyorum adam mecbur gidip alıyor yani o başka birşey yemeden duramıyor insan 😂😂😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesinlikle ve güzel düşün güzel olsun dua edelim bol bol sonuçta sığınacak en güzel kapı Rabbimiz 🙏 inşallah sorunsuz sıkıntısız yavrunu kucağına alırsın 🥰🥰
Aminnnnnn inşallah ❤️😍

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim artık tedbir amaçlı 😂😂 eve ekşi seuler tatlı şeyler alıp bırakıyor inat gibi evde olmayan canımı çekiyordu şimdi eşim de benden uzakta 🥺 canım da çok bir şey istemiyor sanırım bütün nazım onaymıs
Nerede ki 😟 insanın en çok nazının geçtiği kişi eşi oluyor cidden hemen gelir yanına inşallah ve sende yine onu kosturursun tatlıların ekşilerin peşine 😅😅🙏🙏

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Nerede ki 😟 insanın en çok nazının geçtiği kişi eşi oluyor cidden hemen gelir yanına inşallah ve sende yine onu kosturursun tatlıların ekşilerin peşine 😅😅🙏🙏
Amin kuzum o yerinde sabit ben onu bırakıp gelmek zorunda kaldım oğluşum erken gelmek için uğraşyorda annemde o yüzden ben sana bakayım gel dedi onun yanındayım eşim de evimizde inslalah ayın 4 de gelecek yanıma 😍😍 her gün konuşuyoruz ama cidden yetmiyor ben de artık nazimi telefonda konuşurken yapıyorum 😂😂

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Benimde eşim uzakta şuan Ankara'da çalışıyor bende agridayim evimiz şehir merkezinde ama marketler biraz uzak canım bişey istediğinde gece gidip kendim alamıyorum gündüz olunca babama söylüyorum o alıyor sağolsun inanır mısınız normal adet sancısı olurken bile eşimin karnıma dokunması masaj yapması direkt agrimi keserdi ilaç alırdım geçmezdi ama o tek sarilmasiyla beni iyi ederdi fiziksel ağrılari etkileyecek kadar güçlü sevgi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Benimde eşim uzakta şuan Ankara'da çalışıyor bende agridayim evimiz şehir merkezinde ama marketler biraz uzak canım bişey istediğinde gece gidip kendim alamıyorum gündüz olunca babama söylüyorum o alıyor sağolsun inanır mısınız normal adet sancısı olurken bile eşimin karnıma dokunması masaj yapması direkt agrimi keserdi ilaç alırdım geçmezdi ama o tek sarilmasiyla beni iyi ederdi fiziksel ağrılari etkileyecek kadar güçlü sevgi
Sonuna kadar katılıyorum kuzum helede gebeliğin ilk aylarında karnım da ağrı sızı olunca ayıptır söylemesi eşimin elini direk göbeğime koyardım o an belki psikolojik bilmiyorum ama geçiyordu ağrım sancım rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin 🤲🏻 bende şuan Ankaradayım eşim Kırklareli'nde inşallah oğlum doğunca herk gidecm evime 🤲🏻

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Sonuna kadar katılıyorum kuzum helede gebeliğin ilk aylarında karnım da ağrı sızı olunca ayıptır söylemesi eşimin elini direk göbeğime koyardım o an belki psikolojik bilmiyorum ama geçiyordu ağrım sancım rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin 🤲🏻 bende şuan Ankaradayım eşim Kırklareli'nde inşallah oğlum doğunca herk gidecm evime 🤲🏻
Kesinlikle bu sevgi bağı o kadar özel ki maşallah rabbim mutlugunuzu daim etsin
Dogumunuzda yanınızda olacak mı peki eşiniz?

benim eşim doğuma yakın gelecek inşallah o olmazsa kendimi çok yalnız hissederim agrimi hafifletir belki 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kesinlikle bu sevgi bağı o kadar özel ki maşallah rabbim mutlugunuzu daim etsin
Dogumunuzda yanınızda olacak mı peki eşiniz?

benim eşim doğuma yakın gelecek inşallah o olmazsa kendimi çok yalnız hissederim agrimi hafifletir belki 😂😂
Olacak inslalah kuzum gerekirse o gelene kadar doğurmam valla 😂😂 amin kuzum rabbim hiçbirimizin evinden huzuru bereketi eksik etmesin 🤲🏻

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Amniyos sıvısı fazlalığı ile ilgili bir soru sormuştum
Dün doktordan geldim 6 aylık hamileyim suyunda biraz artma var dedi şeker yükleme testi daha yaptırmadım şekeri kes meyveyi kes ekmek günde sadece iki dilim tüket dedi şekeri kesmek benim için kolay da ekmeksiz doyamıyorum hiçbir şekilde
diyet listesi de vermedi açıkçası moralim çok bozuk erken doğuma sebebiyet verebiliyor ve daha birsuru şey
bebeğime bişey olur mu diye de çok korkuyorum başına gelen varmı varsa neler yaşadı merak ettim
Canim bende de öyleydi hatta suyu iki kat fazlaydı şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı şekeri tamamen kestim meyve günde birtane dedi onu bile yemedim ekmeksiz bende doymsm ekmek yiyordum ama sen yeme yinede tatlıya hasret kalmıştım üç ay sende kesinlikle yeme canim bunları uygulsrsan korkma birşey olmaz bebeğe

Tüm sayfalar yüklendi.