Açtığım post gözükmüyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ponçik surat tarafından oluşturulan Açtığım post gözükmüyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,285 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Açtığım post gözükmüyor mu
Konbuyu başlatan Ponçik surat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ponçik surat

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benimde canımın ne çektiği belli değil 😂😂 resmen ekşi ve tatlıyı aynı anda çekiyor bı bakıyorum limon yiyorum bir bakiyirum çikolata oğlumun midesi çok değişik 😂😂
Benim en fazla tatlı ama acı da çekiyor şu minik biberler varya aşırı acı onlardan da çekiyor normal hayatımda aşırı ekşi seven ben şimdi ekşi yiyemiyorum ama sabah öğlen akşam tatlı yerim o derece bir tatlı 😂😂😅😅

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Ayy ben hiç yiyemiyordum yemek bu hafta bişey oldu yiyorum sürekli doymuyorum ekmek yemicem diyorum ama yiyorum durduramıyorum kendimi off bide sürekli tatlı tatlı delircem nasıl bir istek anormal bir durum çünkü normalde tatlıya böyle düşkün değilim kesin çok kilo alcam korkuyorum bebek büyümez diye 😣😣 Ablam eğer çok yer sen şişersen bebek kilo almaz dedi abur cubur aşırı şekerli ve unlu gıdalar tüketme dedi ama durduramıyorum canım çok istiyor 🤦🤦 Bakalım detaylı ultrasonda belli olur mu kilosu gelişip gelişmediği 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Beslenmeye göre mi su artıyor onu anlamadım yani şimdi içtiğimiz suyla alakası yok mu 🤦🤦 yani yemek yemekle alakalı mı bu sıvı? Umarım senin için de bir sorun çıkmaz ve herşey düzelir bence tam tahıllı ekmekler var ya onlardan al ye hem kalorisi daha düşük hem doyurur illaki 🤗🤗
Benim canım aşırı derecede tatlı çekiyordu aşırıya kaçmadim ama her canım çektiğinde çikolata tatlı vs yiyordum kesinlikle şu şeker istegini dengede tütün sonra su artışı falan oluyo bana bol bol su iç dedi suyunun fazla olmasına rağmen su etkilemiyor galiba amniyos sıvısini öyle olsa suyu da azalt derdi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim en fazla tatlı ama acı da çekiyor şu minik biberler varya aşırı acı onlardan da çekiyor normal hayatımda aşırı ekşi seven ben şimdi ekşi yiyemiyorum ama sabah öğlen akşam tatlı yerim o derece bir tatlı 😂😂😅😅
Bugün benimde acı biber çekti ama turşusunu resmen agzin sulandı sırf çok yakar diye korkudan yiyemedim 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim canım aşırı derecede tatlı çekiyordu aşırıya kaçmadim ama her canım çektiğinde çikolata tatlı vs yiyordum kesinlikle şu şeker istegini dengede tütün sonra su artışı falan oluyo bana bol bol su iç dedi suyunun fazla olmasına rağmen su etkilemiyor galiba amniyos sıvısini öyle olsa suyu da azalt derdi
Anladım canım ben sanıyordum ki içtiğimiz suya bağlı inşallah seninde bir sıkıntı olmaz kalmaz sağlıkla bebeğine kavuşursun 🙏🥰

Bugün benimde acı biber çekti ama turşusunu resmen agzin sulandı sırf çok yakar diye korkudan yiyemedim 😂😂
Ben yedim ama sonra offf bir mide yanması alev gibi sırtıma vurdu düpedüz bütün gece yandım ama yine yerim galiba 😅😅 çünkü o yerken ki haz tarifsiz 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Anladım canım ben sanıyordum ki içtiğimiz suya bağlı inşallah seninde bir sıkıntı olmaz kalmaz sağlıkla bebeğine kavuşursun 🙏🥰

Ben yedim ama sonra offf bir mide yanması alev gibi sırtıma vurdu düpedüz bütün gece yandım ama yine yerim galiba 😅😅 çünkü o yerken ki haz tarifsiz 😂😂
Resmen ben gibisin ama ben bu dediğin aşkı salatalık turausu ile yaşıyorum vazgeçilmezim gibi bir şey 😂😂

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank

Amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum cidden herşeyi keserim ben aç kalayım yeterki bebeğim sağlıklı doğsun başka hicbirsey istemiyorum ilk gebeliğim ve o kadar çok derinden hissediyorum ki onun varlığını rabbim bu yazımı okuyan ve şuan hamile lohusa olan her kadının ananın evladını ona bağışlasın annelik çok farklı birşey daha doğmadan üstüne titriyorsun

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum cidden herşeyi keserim ben aç kalayım yeterki bebeğim sağlıklı doğsun başka hicbirsey istemiyorum ilk gebeliğim ve o kadar çok derinden hissediyorum ki onun varlığını rabbim bu yazımı okuyan ve şuan hamile lohusa olan her kadının ananın evladını ona bağışlasın annelik çok farklı birşey daha doğmadan üstüne titriyorsun
Amin kuzum amin 🤲🏻

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Resmen ben gibisin ama ben bu dediğin aşkı salatalık turausu ile yaşıyorum vazgeçilmezim gibi bir şey 😂😂
Erkekler bu hissi anlamaz cidden o biberler yada akşam eşimden tatlı istiyorum almazsa gidip bir üzülüyorum ki ve geçmiyor içime oturuyor ağlamaklı oluyorum adam mecbur gidip alıyor yani o başka birşey yemeden duramıyor insan 😂😂😅😅

Kesinlikle ve güzel düşün güzel olsun dua edelim bol bol sonuçta sığınacak en güzel kapı Rabbimiz 🙏 inşallah sorunsuz sıkıntısız yavrunu kucağına alırsın 🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.