Açtığım post gözükmüyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ponçik surat tarafından oluşturulan Açtığım post gözükmüyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,285 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Açtığım post gözükmüyor mu
Konbuyu başlatan Ponçik surat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ponçik surat

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende de öyleydi hatta suyu iki kat fazlaydı şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı şekeri tamamen kestim meyve günde birtane dedi onu bile yemedim ekmeksiz bende doymsm ekmek yiyordum ama sen yeme yinede tatlıya hasret kalmıştım üç ay sende kesinlikle yeme canim bunları uygulsrsan korkma birşey olmaz bebeğe
Valla içimi ferahlattiniz çok teşekkür ediyorum bebeğim sağlıklı olsun da doğumdan sonra acısını çıkartırım 😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Amin kuzum o yerinde sabit ben onu bırakıp gelmek zorunda kaldım oğluşum erken gelmek için uğraşyorda annemde o yüzden ben sana bakayım gel dedi onun yanındayım eşim de evimizde inslalah ayın 4 de gelecek yanıma 😍😍 her gün konuşuyoruz ama cidden yetmiyor ben de artık nazimi telefonda konuşurken yapıyorum 😂😂
Hee ama annende kalman daha iyi sonuçta sağlık için 🤗🤗 Bebiş doğduktan bir süre sonra evine dönersin zaten ama telefonda sürekli nazlan valla gebelik baya naz barındırma hakkına sahip bir durum 😅😅😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hee ama annende kalman daha iyi sonuçta sağlık için 🤗🤗 Bebiş doğduktan bir süre sonra evine dönersin zaten ama telefonda sürekli nazlan valla gebelik baya naz barındırma hakkına sahip bir durum 😅😅😅
Aynen öyle kuzum bir doğurayim sağ salim de gerisi önemsiz şuan nazi da yapıyorum 😂😂 eşim bile diyor yanında yokken bile nasıl bu kadar naz yapabiliyorsun diye 😏 işim bu 😂😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Valla içimi ferahlattiniz çok teşekkür ediyorum bebeğim sağlıklı olsun da doğumdan sonra acısını çıkartırım 😂
Korkma hiç birşey olmaz ben neler yaşadım Allahım nasip ederse ediyo güzel düşün güzel olsun benim plesentada kanama var di su iki kat fazlaydı göbek ikitur boynun da ve bedeninde sariliydi eş rahim agzindaydi her gittiğimde birşey duyuyordum en sonda 37+3 kontrolde kalp atışı çok zayıftı acil amaliyata alındım çok şükür şimdi üç aylık olduk sağlıkla kurtulmanizi nasip etsin Allahım

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Korkma hiç birşey olmaz ben neler yaşadım Allahım nasip ederse ediyo güzel düşün güzel olsun benim plesentada kanama var di su iki kat fazlaydı göbek ikitur boynun da ve bedeninde sariliydi eş rahim agzindaydi her gittiğimde birşey duyuyordum en sonda 37+3 kontrolde kalp atışı çok zayıftı acil amaliyata alındım çok şükür şimdi üç aylık olduk sağlıkla kurtulmanizi nasip etsin Allahım
Çok zorlu bir süreçten geçmişiniz Allah mükâfatını versin inşallah

sağlıkla güzellikle büyüsün bebişiniz inşallah bizde sağ salim kavuşuruz 🤲♥️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim
Evet kesinlikle kendi sagligimizdan önce onları düşünüyoruz umarım çok sağlıklı doğarlar
Canim benimde sanci yumuşama derken simdide haftasi ilerde suyu sınırda dendi şekerden supelendi ama seker yüklemesi yaptırdım şekerim yok dedim bir sonraki kontrolde tekrar kontrol edelim eger artis devam ederse dogumu planlariz dedi suan 34+3 haftaligim bende bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem hakkimizda hayırlısı olsun bende pek bisey bilmiyorum sivi fazlalığı ile ilgili haftaya neler olucak merakla bekliyorum bende endiseliyim bana duyet yap sunu bunu kes de demedi cok kilo da almadim 7 kilo aldım sadece 🤷

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Canim benimde sanci yumuşama derken simdide haftasi ilerde suyu sınırda dendi şekerden supelendi ama seker yüklemesi yaptırdım şekerim yok dedim bir sonraki kontrolde tekrar kontrol edelim eger artis devam ederse dogumu planlariz dedi suan 34+3 haftaligim bende bir hafta sonra tekrar kontrole gidicem hakkimizda hayırlısı olsun bende pek bisey bilmiyorum sivi fazlalığı ile ilgili haftaya neler olucak merakla bekliyorum bende endiseliyim bana duyet yap sunu bunu kes de demedi cok kilo da almadim 7 kilo aldım sadece 🤷
Ben 55 kiloyla hamile kaldım en son 65 olduğumu gördüm 6 ayda 10 kilo almışım bu yüzden su artışı oldu sanırım bide canım her an şekerli şeyler çekiyordu sürekli yeme isteğim vardı bende çekinmeden yedim şimdi sebze dışında hiç bişey yiyemiyorum ama hiç de doymuyorum ekmek kullanmıyorum çünkü şekerim var mı yok mu bilmiyorum şeker yükleme testi yaptırmadım henüz sıvı artışını da genelde şekere bağlıyorlar büyük ihtimalle şekerim var sağ salim alalım kucağımıza sizede rabbim kolay bir doğum nasip etsin evladınız vaktinde gelsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.