Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim annem canım ciğerimdir, ama kaynanam dedikodudan beslendiği için sadece dedikodu için gelse gelir o yüzden annemden hiçbir şekilde çekinmem ama kaynanamın gelmesini istemem. Birde ben 12 yıllık evliyim çocuğum olmadı hep kocakarıları önerdiler, eşimi doldurdular. Birden çok şükür Allaha bi mucize oldu, birden küstüler bebek doğduğunda takı takmamak için.
Ama benim ailem çocuğun beşiğinden tut kıyafetlerine pusetine kadar aldılar. Şimdi ben kaynanam neden istiyeyim, niçin istiyeyim?
Canim istemek zorunda deyilsin kayinvalideler tabikide Annemiz gibi olmaz bizde onlara kendi qizlari gibi olamayiz sadece.....
neyse ya herenin wahsi fikiri
Ben kimseyi kotulemedim yanliw anlamadi kimsede sen haric canim sadece kendi fikirimi ireli surdum ve bir cok arkadawimda bana katildilar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim istemek zorunda deyilsin kayinvalideler tabikide Annemiz gibi olmaz bizde onlara kendi qizlari gibi olamayiz sadece.....
O zaman kaynananız sizinle hastaneye gelsin, sen çocuğun annesiysen o babaannesi demiyeceksin tabii hakiki babaanneleri tenzih ediyorum onların başımızın üstünde yeri var.
Maalesef benim çocuğuma öyle Bi babaanne denk gelmedi
O zaman kaynananız sizinle hastaneye gelsin, sen çocuğun annesiysen o babaannesi demiyeceksin tabii hakiki babaanneleri tenzih ediyorum onların başımızın üstünde yeri var.
Maalesef benim çocuğuma öyle Bi babaanne denk gelmedi
Tabikide gelsin destek olsunlar bana ne guzel iwde her 2 Anne orda kendi Anem ve Ewimin Annesi ben ona benimle doktor kontrolerine bile gel diyordum malesef caliwdigi ucun gelmiyordu ve dogumumdada inwallah yanimizda olucak zaten
Bak kuzum herkesin kendine has düşünceleri vardır böyle düşünüyorsun diye kimse seni burda linç edecek değil. Lakin herkesin yaşadıkları da farklıdır karşındaki sana nasıl davrandığı değil sana neler hissettirdiği önemlidir. Benim kaynanam bazen canımı çok yakıyor ama ben saygı çerçevesinde ona gereken cevabı veriyorum öylede olması gerekiyor. Ama asla ona saygısızlık etmedim etmemde. Ben ona ne yaparsam yengem de anneme aynısını yapar düşüncesi yok bende bu hayatta neysen osundur ben ona bunu yaptım o yüzden bunlar başıma geldi demem. Ben yaparsam birşeyi önce Allah'ın rızasını düşünürüm bunu yaparsam rabbim benden razı olurmu diye düşünürüm yani bence herşey niyetiniz de gizlidir. Kimse burda birşeyleri abartarak söylemez kim ne yaşıyorsa odur ne bir milim geri nede bir milim ileri. Ama buradaki herkes karşısında ki kişiyi düşünerek onu kırmadan saygı içerisinde cvb vermek zorunda
Hayatım ne yapıyım kayınvalidem Diyarbakır dan geldi bizde çarşaf var falan benim de siz benim kardesim siniz ilk gece korkum vardı mecbur viski almıştık düğünün ertesi günü geldiler ben gardolabina sakladım hayatım ne biliyim kayınvalidem gardolabina bakacak aklıma ilk parfum geldi 70 lik parfüm
Ben kimseyi kotulemedim yanliw anlamadi kimsede sen haric canim sadece kendi fikirimi ireli surdum ve bir cok arkadawimda bana katildilar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Katılabilirler kuzum onların düşüncesi farklı benim düşüncem farklı
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr