Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,077 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️
Benimde sinir olduğum o hemen büyümeleri 🥺 yavaş yavaş büyüseler keşke
Dimi insan tadını çıkartamıyo ki yok gazımı var yok doydumu doymadımı uyumuyo etmiyo ağlıyo neden ağlıyo😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öperim tabiki 🥰 21 mayısta 3 yaşına girecek inşallah 🥰💕
Oyy benim büyük oğlumda 21 mayısta 5 yaşnda olcak ablasıı aynı gün he😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Dimi insan tadını çıkartamıyo ki yok gazımı var yok doydumu doymadımı uyumuyo etmiyo ağlıyo neden ağlıyo😂😂
😂😂 Şimdiden dua etmeye başladım oğlum çok ağlamasın uykusu düzenli olsun gazı olmasın diye bakalım Rabbim kabul edecek mi

Oyy benim büyük oğlumda 21 mayısta 5 yaşnda olcak ablasıı aynı gün he😍
Yaa Kayra da gününü beklerse 21 Mayıs'ta doğacak tabi paşa beklerse ♥️

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
1 numara alma çok çok küçük

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Masallah kuzum rabbim bahtı güzel uzun ömürler versin yakışıklı prense ♥️
Amin canım 🤲

😂😂 Şimdiden dua etmeye başladım oğlum çok ağlamasın uykusu düzenli olsun gazı olmasın diye bakalım Rabbim kabul edecek mi

Yaa maşallah aynı tarihe denk gelmişiz 🥰 valla canım inşallah huyları benim oğluma benzer ne gaz ne sancı, meme emzir ver uyusun gece kalkmaz deliksiz uyurdu. Hiç ayağım da sallamadım emzirdiğim gibi uyurdu alır yatağına koyardım🥰 çok kolay geçti hiç bişey anlamadım bakalım kız nasıl olcak 🤗

İnşallah canım benim yaa😍

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
3450 doğdu oğlum canbebe 1 numara aldım 40 tane var pakette 1 haftada 1 paket bitirdik. Şimdi tekrar aldım aynı numara

Tüm sayfalar yüklendi.