Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,033 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ben sllepy kullanıyorum canım 😉 baby turco kullanmayı düşündüm ama bebeğime sllepy iyi geldi pişik olmadı o yüzden değiştirmek istemedim. Hepsiburada da indirime giriyor ayda bir iki defa, bir alan ikinci ürün bir TL üç dört ayda bir orda sipariş veriyorum geliyor. Ama bir numara çok fazla alma elinde kalabilir
Evet fazla almicam zaten bakalım cnm acemilik var bez konusunda 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yeter bence kuzum bebegin kac kilo dogdu
Daha doğmadı kuzum bekliyorum şimdiden alayım dedim 😍

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Evet fazla almicam zaten bakalım cnm acemilik var bez konusunda 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha doğmadı kuzum bekliyorum şimdiden alayım dedim 😍
Bende eşimi bez almaya gönderiyordum iki üç paket alır gelirdi bir numara iki numara da elimde kalmışlığı var kızıyordum niye alıyor sun diye tekrar tekrar uğraşamam diyordu. Baktım olmuyor sipariş verdim ihtiyacı kadar bide bazen bir numara büyük bir numara küçük istiyorum 😉

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bende eşimi bez almaya gönderiyordum iki üç paket alır gelirdi bir numara iki numara da elimde kalmışlığı var kızıyordum niye alıyor sun diye tekrar tekrar uğraşamam diyordu. Baktım olmuyor sipariş verdim ihtiyacı kadar bide bazen bir numara büyük bir numara küçük istiyorum 😉
Yani sürekli büyüyor bebekler onyuzden fazla almamak lazım bende 200 adet alsam yeter herhalde ya 1 numara 😁

Tüm sayfalar yüklendi.