Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,077 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mervee

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Maşallah ya 🥰 Allahım sağlıklı uzun ömürler versin yakışıklıya 🥰💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hem çok komik hem kendi canın olunca hiç iğrenç gelmiyor 🥰😅😅
Orası öyledir güzelim o duyguyu henüz tadamadim 🤭🤭 rabbim inşallah yaşatır 🤲🏻 cümlemize

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Kullanmadım ama ben iki çocuğuma da prima kullandım canım ne pişi ne sızdırma yaşamadık ama yengem slepyy kullanıyor memnun olduğunu söylemişti

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aynen altını alırken dikkat etmen de çok fayda var özellikle altını açtığın da pipisinin üstüne mendil kapat oğlumun yüzüme çişini yapmışlığı var 😅😅😅😅
🤣🤣benim de kizim vardi smdi oglanin altini alirken baya zorlaniyorum fiskiye gbi🤣🤣kizin altini hemen sil ohh oglaninki biraz uğraştırıcı 🤣🤣🤦‍♀️🤣🤣

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canımm bende baby turco kullanyorum ve cok memmun kaldık ilk etapta 40 lı aldim smdi 80 li aldim bu bitince 2 numaraya gecerim heralde bizim pipomuzda pisik yapmadı 🥰 fiyati da uygun
Anladım cnm o zaman 120 adet kulanmam yetrli mi .. ben 200 tane varya içinde o paketten alırım diye düşünüyorum 1 numaramı aldın kuzum.. boyut olarak biraz ufak denildi de ?

Molfix bizde çok sızdırmıştı 😔
Evet Molfix sızdırma yapıyormuş bende duydum

1 numara alma çok çok küçük
Siz doğan bebeginize kaç numara aldın mı cnm ?

1 numara alma çok çok küçük

Kullanmadım ama ben iki çocuğuma da prima kullandım canım ne pişi ne sızdırma yaşamadık ama yengem slepyy kullanıyor memnun olduğunu söylemişti
Cnm Prima en iyisi zaten 😍 ama parasida baya güzel yani

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Ben sllepy kullanıyorum canım 😉 baby turco kullanmayı düşündüm ama bebeğime sllepy iyi geldi pişik olmadı o yüzden değiştirmek istemedim. Hepsiburada da indirime giriyor ayda bir iki defa, bir alan ikinci ürün bir TL üç dört ayda bir orda sipariş veriyorum geliyor. Ama bir numara çok fazla alma elinde kalabilir

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yeter bence kuzum bebegin kac kilo dogdu
Anladım cnm o zaman 120 adet kulanmam yetrli mi .. ben 200 tane varya içinde o paketten alırım diye düşünüyorum 1 numaramı aldın kuzum.. boyut olarak biraz ufak denildi de ?

Evet Molfix sızdırma yapıyormuş bende duydum

Cnm Prima en iyisi zaten 😍 ama parasida baya güzel yani

Tüm sayfalar yüklendi.