Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim
Canımm bende baby turco kullanyorum ve cok memmun kaldık ilk etapta 40 lı aldim smdi 80 li aldim bu bitince 2 numaraya gecerim heralde bizim pipomuzda pisik yapmadı fiyati da uygun
Anladım cnm o zaman 120 adet kulanmam yetrli mi .. ben 200 tane varya içinde o paketten alırım diye düşünüyorum 1 numaramı aldın kuzum.. boyut olarak biraz ufak denildi de ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim
Ben sllepy kullanıyorum canım baby turco kullanmayı düşündüm ama bebeğime sllepy iyi geldi pişik olmadı o yüzden değiştirmek istemedim. Hepsiburada da indirime giriyor ayda bir iki defa, bir alan ikinci ürün bir TL üç dört ayda bir orda sipariş veriyorum geliyor. Ama bir numara çok fazla alma elinde kalabilir
Anladım cnm o zaman 120 adet kulanmam yetrli mi .. ben 200 tane varya içinde o paketten alırım diye düşünüyorum 1 numaramı aldın kuzum.. boyut olarak biraz ufak denildi de ?
Evet Molfix sızdırma yapıyormuş bende duydum
Siz doğan bebeginize kaç numara aldın mı cnm ?
Siz doğan bebeginize kaç numara aldın mı cnm ?
Cnm Prima en iyisi zaten ama parasida baya güzel yani