Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,033 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevini

Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
2 numarada n başla cnm 1 numara alma ama alayım dersen 1 paket al sadece 1 numaradan

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Hmm yani 1 numara iyi diyorusn pişik yapmıyor iyi diye biliyorum da numara konusunda kararsız kaldım çoğu boyut olarak küçük diyor.. 1 numara kullandiysan bende yeni doğan için 1 alayım o halde
Bebeğin kilosuna göre canım değişiyor 3 5 kilo alırsın çok büyük bezlerde çok küçük bezlerde sızma yapar illaki bedenine göre almak en iyisi sleepy nin yenidoğan 1 numarası benm için çok ideal oldu 3390 doğdu 4 kilo oldu zaten 2 hafta içinde 2.ayın içinde 2 numarayı çoktan kullanıyordum şimdi daha yeni 3 e geçtik 6 buçuk kilo 3 aylık 6 9 kilo olanı kullanıyorum 3 5 kilo yeni doğana iyi bence

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin kilosuna göre canım değişiyor 3 5 kilo alırsın çok büyük bezlerde çok küçük bezlerde sızma yapar illaki bedenine göre almak en iyisi sleepy nin yenidoğan 1 numarası benm için çok ideal oldu 3390 doğdu 4 kilo oldu zaten 2 hafta içinde 2.ayın içinde 2 numarayı çoktan kullanıyordum şimdi daha yeni 3 e geçtik 6 buçuk kilo 3 aylık 6 9 kilo olanı kullanıyorum 3 5 kilo yeni doğana iyi bence
Doğru cnm bebekten bebeğe değişir bez numara seçimi kullandıkça ogreniriz artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2 numarada n başla cnm 1 numara alma ama alayım dersen 1 paket al sadece 1 numaradan
Bakalim cnm öyle yaparım küçük paket alırım olursa devam ederim zaten

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Masalalh cnm senin bebgin kilosu iyi onyuzden olmamış sanırım 🥰
Yok Kİz SiDandart bebek kilosu işte maşallah burda duyduğum 4 kilo 5 kilo lari duyunca gözüme minicik geldi bebişim benim

Ama 1 Numara da aliyosan çok alma cunki fazla kullanilmiyo bebekler günden güne buyuyolar 1 baket al yetmesse yine alırsın bence yani stoklamaya gerek yok demem oki yani 🤗🤗

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yok Kİz SiDandart bebek kilosu işte maşallah burda duyduğum 4 kilo 5 kilo lari duyunca gözüme minicik geldi bebişim benim

Ama 1 Numara da aliyosan çok alma cunki fazla kullanilmiyo bebekler günden güne buyuyolar 1 baket al yetmesse yine alırsın bence yani stoklamaya gerek yok demem oki yani 🤗🤗
Yok yok iyi cnm olması gerektiği gibi bebişim😍🧿 fazla kiloluda doğurması zor yani..

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank

Yok yok iyi cnm olması gerektiği gibi bebişim😍🧿 fazla kiloluda doğurması zor yani..
Ayyy kız ben 3 kilo bebeği zor çıkarttım bide 4 yada 5 kiloyu nasıl çıkartacaktır 🤭🤭🤔🤔🤣

Ayyy kız ben 3 kilo bebeği zor çıkarttım bide 4 yada 5 kiloyu nasıl çıkartacaktır 🤭🤭🤔🤔🤣

Son düzenleme:

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Korkutma 😂😂

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Benimde ilk gebeliğim önceden alayım bez dedim molfix 1 numara 200lü 2 numara 200lü birer paket aldım kenara attım 3numarada alıp atmayı düşünüyorum sarı paketlerden almştm. Tercih meselesi markası 😊 beden olarak bebeğime küçük gelrse ihtiyacı olan birine veririm artık nasip 😊

M

mystery_sea

Guest
Ben de doğduğundan beri ya baby turco ya da sleepy natural kullanıyorun ikisinin de kalıbı aynı büyüklükte. 1 numara bezi ne kadar kullanabileceğin bebeğin doğum kilosu ve vücut yapısı ile alakalı sanırım, benim oğlum 3.100 gr doğdu ve iri yapılı bir bebek değil biz 2 ay boyunca 1 beden kullandık, şu an 2,5 aylığız 2 bedene yeni geçtik mesela.

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Babay turcı kullanıyorum su an ben memnunum. 1 noyu 1 ay kullanacaksın cnm cok alma derim. Sonra kakası cıkıyor küçük bezden 2 no ya Geciyorsun

Kilolu bebeğin dogumu bilinenin aksine daha kolay canım bebek kendini itme gücü buldugu için annenin eksra bi güç harcamasına gerek kalmıyo. Ben ilk ikisini zor dogurdum zayıftı lar. Üçüncüsü 4 kilo dogdu hastaneye sancım vardı gitti hemen doguma aldıkar cocuk dogdu dikiş mikiş 15 dk sürdü ı
tek avazda derler ya işte öle oldu sadece bi kere ıkındım cıkıverdi. İlk oğlumla kızımı 1 saatte dogurdum ıkına ıkına.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.