Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,020 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Pe
Ben de doğduğundan beri ya baby turco ya da sleepy natural kullanıyorun ikisinin de kalıbı aynı büyüklükte. 1 numara bezi ne kadar kullanabileceğin bebeğin doğum kilosu ve vücut yapısı ile alakalı sanırım, benim oğlum 3.100 gr doğdu ve iri yapılı bir bebek değil biz 2 ay boyunca 1 beden kullandık, şu an 2,5 aylığız 2 bedene yeni geçtik mesela.
Peki kacli aldın cnm 160 yeterli olur diye düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Babay turcı kullanıyorum su an ben memnunum. 1 noyu 1 ay kullanacaksın cnm cok alma derim. Sonra kakası cıkıyor küçük bezden 2 no ya Geciyorsun

Kilolu bebeğin dogumu bilinenin aksine daha kolay canım bebek kendini itme gücü buldugu için annenin eksra bi güç harcamasına gerek kalmıyo. Ben ilk ikisini zor dogurdum zayıftı lar. Üçüncüsü 4 kilo dogdu hastaneye sancım vardı gitti hemen doguma aldıkar cocuk dogdu dikiş mikiş 15 dk sürdü ı
tek avazda derler ya işte öle oldu sadece bi kere ıkındım cıkıverdi. İlk oğlumla kızımı 1 saatte dogurdum ıkına ıkına.
Cnm bebek büyük oldu mu yırtılma da fazla olur

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Ebebegin bezini tavsiye ederim kuzum bebeğim cildi hassas bir tek Baby me pişik yapmadı

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Pe
Peki kacli aldın cnm 160 yeterli olur diye düşünüyorum

Cnm bebek büyük oldu mu yırtılma da fazla olur
Yırtılma rahim ağzının genişlipine baglı cnm. Bi de dogum sayısına. İlklerim zayıftı ama dikişlerim fazlaydı 3.kiloluydu ama 2 dikişim vardı

Tüm sayfalar yüklendi.