Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,527 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek 🙂 kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım 🤣🤣 insallah alttan muayene falan yapmaz 🙄😒 kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor🤣 bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli 😅🤗
Hayırlı haberle donersn cnm insllh🤲🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek 🙂 kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım 🤣🤣 insallah alttan muayene falan yapmaz 🙄😒 kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor🤣 bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli 😅🤗
Ne güzel bnm kızımda öyle onun heyecanını gördükçe bndaha heyecanlanıyorum başına büyüdü sabah akşam öper sohbet eder kardeşiyle sağlıkla gelenler insllh🤲🥰

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı haberle bekliyorum canım benim bende merak ediyorum aramızda 3 gün var seninle bende önümüzdeki salı gidicem inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum 😙😙😙 bende 33+2 oldum

Tüm sayfalar yüklendi.