Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım insallah alttan muayene falan yapmaz kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli
Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım insallah alttan muayene falan yapmaz kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli
Ne güzel bnm kızımda öyle onun heyecanını gördükçe bndaha heyecanlanıyorum başına büyüdü sabah akşam öper sohbet eder kardeşiyle sağlıkla gelenler insllh