Bunalimdayim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Bunalimdayim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,314 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bunalimdayim
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Suden.az

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
Öyle zamanlarda biraz yürü gel 5 dakikada olsa bende de oluyordu hamilelikten hormonlarla alakalı durum merak etme yani anormal bir durum değil hamilelik depresyonu olarak geçiriyor... Niye böyleyim deme herkesin gebelikte durum duygusu farklıdır ve kolay bisiyde değil ❤️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğin verdiği sitres hiç bitmiscekmis gibi gelmesi kimsenin seni anlamadığını düşünmek yanlız oldugunu düşünmek geçmişte yaşadıklarıni düşünmek bunların hepsi bizi bu hale getiriyor canım bende annem yan binamda seslenince bile bunaliyorum oğlum habire biseyler istiyor hiç yerinde durmuyor beynim donmus gibi oluyorum akşama kadar ama gecicek kendine zaman tanı kötü bir şey yapmayı aklından çıkar karnindakini kucağına aldigin an ölmek istiyorum diyemiceksin askine ölmek den korkucaksin ben ölürsem o tek başına napar düşüncesi seni hayata bağlıyor şuan ne hissettiğini az çok biliyorum bende ilk gebelikte düşük riski yüzünden 6 7 ay hep yattım sıkıntı sitres ne zaman dogucak diye bunalmaya başlamıştım ikincide bir sorunum yok çok şükür ama bu aralar yine bana dokunmayan bin yıl yaşasın moduna girdim yinede ayakta duruyorum bı oğlum var kendime yapmasam da ona yemek yaomak zorundayım o olmasa bende yataktan cikamazdim herakde gecicek bu larin hepsi senin gibi hisseden birileri var yanlız değilsin canım

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Valla cnm önce bir güzel abdest alcaksın sonra namazini kılacaksın rabbime yöneleceksin bol bol dua edeceksin ki sıkıntın bunalımın geçsin hiçbirşey yokken bu sekilde bunalıyor ve böyle şeyler düşünüyorsan ruhunu besliyceksin dini çok güzel sohbetler var açıp dinleyebilirsin

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Bence benim yaptığımı yap YouTube nazar duası Ayetel Kürsi Felak nas suresi aç evi sil sirkeli suyla üzerlik al aktardan evde bı tütsü yap abdest al bı suya bu ayetleri oku iç belkide nazar vardır agirlik olabilir ihmal etme canim
Kesinlikle katılıyorum bu kadar bunalım normal değil evinde bir ağırlık vardır bunları mutlaka yap canım

Yumitiko

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 24 haftalik hamileyim hayattan zevk almıyorum hep yalnız kalmak istiyorum ses seda istemiyorum kolumu bile kaldırmak istemiyorum herkesle muabbetimi kesmek istiyorum bir odadan çıkmak istemiyorum ne yemek yemek istiyorum daha doğrusu ben hayattan yoruldum 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim napcam bilmiyorum kimseye birse anlatmaya çalışmak bile istemiyorum neden böyleyim
Ben de geçtim o dönemden .Vallhi bombos yaşıyordum.Kavga gürültü hiç kimse hicbirsey olmasın bana kimse bulasmasin hep o moddaydim .Namaza sığındım.Dua dinledim bol .Öyle aştim.

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 24 haftalik hamileyim hayattan zevk almıyorum hep yalnız kalmak istiyorum ses seda istemiyorum kolumu bile kaldırmak istemiyorum herkesle muabbetimi kesmek istiyorum bir odadan çıkmak istemiyorum ne yemek yemek istiyorum daha doğrusu ben hayattan yoruldum 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim napcam bilmiyorum kimseye birse anlatmaya çalışmak bile istemiyorum neden böyleyim
Şuan istediklerinin hepsı bende bunları yazarken resmen benı anlatmıssın ama inan bana tek daha kötü 31 haftalığım bende tek oldugum için bunalım dayım herkesı dışarı da bıraktım arkadaş cevrem temızledım eşim haftada bir yada 10 günde bir geliyor yanıma ve ben cok sıkılıp bunalıyoum ve ben 5 aydır böleyim ☹️

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Bazen olur öyle şeyler herkes sahte olduğunu anlamışsın bosver eşinle aran iyiyse

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Bazen olur öyle şeyler herkes sahte olduğunu anlamışsın bosver eşinle aran iyiyse
Kimseye güvenmiyorum herkez yalan soyluyo gibi geliyo bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan istediklerinin hepsı bende bunları yazarken resmen benı anlatmıssın ama inan bana tek daha kötü 31 haftalığım bende tek oldugum için bunalım dayım herkesı dışarı da bıraktım arkadaş cevrem temızledım eşim haftada bir yada 10 günde bir geliyor yanıma ve ben cok sıkılıp bunalıyoum ve ben 5 aydır böleyim ☹️
😔😔 niye böyleyiz neden olduk böyle değildim ben çok mutsuzum eşiniz niye gelmiyo evinize
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnslalh cnm ise yaramazsa bile eve geçtiğinde tekrar aynı şekilde devam etme evin içinde farklılık yap umarım.bebegini kucağına alidginda butun bu düşüncelerin kaybolup gider
İnşallah cnm gecer

Tüm sayfalar yüklendi.