Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Doğum sonrası kilo nasıl veririm ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,861 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Napsamda bu kilolarımı versem lütfen söyleyin 🤨zayıflarım diyorum ama sanki gün geçtikçe kilo alıyorum napcam bilmiyom akıl verin bana
Kuzum acele etme bebekten önemli degil en azından 3 ay çok sıkı beslenmen gerek sonrası yaz zaten hem hava güzel spor imkanın olur hem bebek kendine gelir dışarı çıkarsın hemde yazın meyve sebzesi bol olur

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Napsamda bu kilolarımı versem lütfen söyleyin 🤨zayıflarım diyorum ama sanki gün geçtikçe kilo alıyorum napcam bilmiyom akıl verin bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm yağlı yiyeceklerden uzak dur .. yürüyüş yap sürekli düzenli olarak ama.. ılık su iç bil bol içine limon at öyle iç yağları eritir .. mümkün olduğunca akşam yemegini erken ye ve gece birseyelr atıştırma

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
70 kiloyla doquma qirdim doqum yapalı 2 ay olmadı 58 kiloya istemeye istemeye düştüm 1 öqün yemek yemesem qram kaybım oluyo daha fazla wermemek için ha bire yiyorum üstüne çıkamıyorum 58in atinada inmiyorum. Napiyosunda kilo aliyosn sen de bana ondan bahset 😁 boyum 1,68 kiloyla otusmusyo 😑

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ilk başta miyde bulantısı olduğu için kilo veriliyo o bulantı lar geçince almaya başlanıyo merak etme
Ay çok şükür bunu öğrendiğim iyi oldu vitaminleri falan içiyorum ama kilo vermeye devam ediyorum bakalım nereye kadar sürecek şuan 9 haftalığız

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte aldığım kiloları doğumdan sonra çabuk vermiştim bende canım ama sonrasında ipin ucunu kaçırdım yemek değilde hazır gıdalara çok meyilliyim hal böyle olunca hamilelikteki kilomu geri aldım şuan diyet yapıyorum diyetisyen kontrolünde

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım doğum kilosu en zor verilenmis canını sıkma hemen gitmez bol su bol emzir ekmek pilav makarna yeme salata çorba falan iç kafana takma bak ben Atina ya gitmeden sıvı beslendim çorba su bitki çayları yoğurt bol bol su ama kilo verdim hamile kaldım baklava pilav ekmek yiyen ben 32+1 lahana gibi oldum yürüyorum ama sanki koşu bandı yürüyemiyorum gibi etrafımda donuyor gibi hissediyorum verirsin canını sıkma

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte aldığım kiloları doğumdan sonra çabuk vermiştim bende canım ama sonrasında ipin ucunu kaçırdım yemek değilde hazır gıdalara çok meyilliyim hal böyle olunca hamilelikteki kilomu geri aldım şuan diyet yapıyorum diyetisyen kontrolünde
BeNDe hamile olmadan önce gidiyodum diyetisyene devam etmek istiyorum ama bizimkiler yeni doğum ettiğim için gitme falan diyorum

BeNDe hamile olmadan önce gidiyodum diyetisyene devam etmek istiyorum ama bizimkiler yeni doğum ettiğim için gitme falan diyorum
Diyolar

Diyolar
70 kiloyla doquma qirdim doqum yapalı 2 ay olmadı 58 kiloya istemeye istemeye düştüm 1 öqün yemek yemesem qram kaybım oluyo daha fazla wermemek için ha bire yiyorum üstüne çıkamıyorum 58in atinada inmiyorum. Napiyosunda kilo aliyosn sen de bana ondan bahset 😁 boyum 1,68 kiloyla otusmusyo 😑
Ayyy sedoşum ayyy su içsem yariyoDiyenlerdeyim ben valla napcam ben bilmiyorum.... sende kilo alamiyom diye ağliyon ahh ahhh

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.