Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Doğum sonrası kilo nasıl veririm ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,861 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Deseydinya sen 3 çocuk getirde zayıf kal bakım ben ikinci çocuğumda çok kilo aldım benim koca dediki oo baya kilo almışsın yada bu pijama takimimi seni kilolu gosteriyo ben anında o pijama takımını eşimin gözünün önünde çıkarttım kestim attım sonra dedimki ben 8 aylık hamileyim bitane çocuk doğurdum ikinciside karnimda ben böyleyim ya sen kaç tane dogurdunda göbeğin olduğu gibi kalmış diyoki aman bee senlede şaka yapilmiyo dedim benim gorunuşumle ilgili. Şaka yapma net tavrimi koydum dahada soylemiyo
Ben bazen diyorum başka kadın yok degilmi diye diyoki seni naptın onuda napim
Diyorum onu kuzumda ilk çocuğun değil bu senin öncekiler de neden zayıftın diyor. Aman uğraşamam hiç onun çenesiyle. Ne derse desin yiyorsa da gitsin aldatsın. Yapmam ama benimde onu aldattığıma inandırırım onu gerizekalı. Kendi Brad Pitt sanki 😂 hiç onu kafama takıp rejim falan yapamam. O öyle dedikçe gözüne soka soka birşeyler yiyorum birde yiyorsa git hadi aldat diyorum 😂
Öyle söyleme gülüm valla düşüncesi bile kötü yaa Allah korusun aldatmak falan ....sen onun için değil kendin için zayıfla sağlığın için bence ben zamanında çok yaptım esim istedi diye kendimi eşimin ailesine kul köle yaptım baktım bı bok olmuyo bende bıraktim onun için bişey yapmayı ne yapsan kendim için yapiyom Uzun saç eşim seviyo diye saçımı uzatirdim bikere dönüp bakmazdi bende şimdi hep kisaltiyorum eşim uzat dediginde bikere dönüp bakmıyor ki güzel olmiş demiyonki ben ne diye uzatım diyorum simdi ben kısa saç seviyorum diye kendim için onun için değil yani sende eşim için değil kendin için zayıfla ama bunu onun için değilde kendin için oldugunuda bilsin kendini bişey zannetmesin yani 🤗🤗🙃

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilerimi düşündüqm icin, az bisey yiyince çıkan qöbeqimi eritmek için spor yapıyorum qünlük 😁 sende kendin için yap bence kuşum onada awcunu yalamk kalsn 😃
Kuzum dikkat etmeye çalışıyorum zaten ona gıcıklık olsun diye öyle gösteriyorum. Spor yapmayı geç aynaya bakmaya fırsat bırakmıyorlar ki benim canavarlar iki dk oturduğuma şükrediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle söyleme gülüm valla düşüncesi bile kötü yaa Allah korusun aldatmak falan ....sen onun için değil kendin için zayıfla sağlığın için bence ben zamanında çok yaptım esim istedi diye kendimi eşimin ailesine kul köle yaptım baktım bı bok olmuyo bende bıraktim onun için bişey yapmayı ne yapsan kendim için yapiyom Uzun saç eşim seviyo diye saçımı uzatirdim bikere dönüp bakmazdi bende şimdi hep kisaltiyorum eşim uzat dediginde bikere dönüp bakmıyor ki güzel olmiş demiyonki ben ne diye uzatım diyorum simdi ben kısa saç seviyorum diye kendim için onun için değil yani sende eşim için değil kendin için zayıfla ama bunu onun için değilde kendin için oldugunuda bilsin kendini bişey zannetmesin yani 🤗🤗🙃
@iyiki varsiniz cocuklarim İyi yapıyorsun kuzum kıymet mi biliyorlar. Yemin ederim iyice soğudum adamdan ya. Aldığı nefes bile batıyor. Zayıflamam lazım farkındayım da dikkat ediyorum zaten şu ara. Kız olsada hangisi var der ki gözümüzle görsek inkâr ederler bunlar

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Napsamda bu kilolarımı versem lütfen söyleyin 🤨zayıflarım diyorum ama sanki gün geçtikçe kilo alıyorum napcam bilmiyom akıl verin bana
İnşallah bende kalır doğumdan sonra bacaklarımda kalcamda ben zayıfım Safinaz gibiydim insaah bende kalır etlenir butlanirim 😂😄😄🤭

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum dikkat etmeye çalışıyorum zaten ona gıcıklık olsun diye öyle gösteriyorum. Spor yapmayı geç aynaya bakmaya fırsat bırakmıyorlar ki benim canavarlar iki dk oturduğuma şükrediyorum

@iyiki varsiniz cocuklarim İyi yapıyorsun kuzum kıymet mi biliyorlar. Yemin ederim iyice soğudum adamdan ya. Aldığı nefes bile batıyor. Zayıflamam lazım farkındayım da dikkat ediyorum zaten şu ara. Kız olsada hangisi var der ki gözümüzle görsek inkâr ederler bunlar
3 çocukla doqru ama fırsat yaratmaya çalış kadınlar yasaları ilerledikçe benim qozumde şekilsiz oluyorlar öyle olmamak adına kendimze bakmalıyız

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah bende kalır doğumdan sonra bacaklarımda kalcamda ben zayıfım Safinaz gibiydim insaah bende kalır etlenir butlanirim 😂😄😄🤭
Ayyy Allah seni ne etmeye kız 🤣🤣

Diyetisyene gitsene sende doktor yardımıyla zayıfla daha sağlıklı hem

Son düzenleme:

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy Allah seni ne etmeye kız 🤣🤣

Kuzum ben çok şey yapacağım da bakma işte. Şu ara ya herşeyi gözümde çok büyütüyorum yada cidden birşeye yetişemiyorum. Psikolojik olarak bitik haldeyim zaten. Az bi normale döneyim giderim inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.