Ben bazen diyorum başka kadın yok degilmi diye diyoki seni naptın onuda napimDeseydinya sen 3 çocuk getirde zayıf kal bakım ben ikinci çocuğumda çok kilo aldım benim koca dediki oo baya kilo almışsın yada bu pijama takimimi seni kilolu gosteriyo ben anında o pijama takımını eşimin gözünün önünde çıkarttım kestim attım sonra dedimki ben 8 aylık hamileyim bitane çocuk doğurdum ikinciside karnimda ben böyleyim ya sen kaç tane dogurdunda göbeğin olduğu gibi kalmış diyoki aman bee senlede şaka yapilmiyo dedim benim gorunuşumle ilgili. Şaka yapma net tavrimi koydum dahada soylemiyo
Öyle söyleme gülüm valla düşüncesi bile kötü yaa Allah korusun aldatmak falan ....sen onun için değil kendin için zayıfla sağlığın için bence ben zamanında çok yaptım esim istedi diye kendimi eşimin ailesine kul köle yaptım baktım bı bok olmuyo bende bıraktim onun için bişey yapmayı ne yapsan kendim için yapiyom Uzun saç eşim seviyo diye saçımı uzatirdim bikere dönüp bakmazdi bende şimdi hep kisaltiyorum eşim uzat dediginde bikere dönüp bakmıyor ki güzel olmiş demiyonki ben ne diye uzatım diyorum simdi ben kısa saç seviyorum diye kendim için onun için değil yani sende eşim için değil kendin için zayıfla ama bunu onun için değilde kendin için oldugunuda bilsin kendini bişey zannetmesin yaniDiyorum onu kuzumda ilk çocuğun değil bu senin öncekiler de neden zayıftın diyor. Aman uğraşamam hiç onun çenesiyle. Ne derse desin yiyorsa da gitsin aldatsın. Yapmam ama benimde onu aldattığıma inandırırım onu gerizekalı. Kendi Brad Pitt sankihiç onu kafama takıp rejim falan yapamam. O öyle dedikçe gözüne soka soka birşeyler yiyorum birde yiyorsa git hadi aldat diyorum
![]()