Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Doğum sonrası kilo nasıl veririm ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,874 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
🤣🤣 insallah veririz ya🙄 allahtan yaza denk geliyor da bol bol yuruyecem artık
Benimkide yaza geliyor korse takıp yürümeyi düşünüyorum bende 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alirsin gülüm işallahi maşallahı yok gülüm isallahta almassin kafayı yiyorum ben nasıl verecem diye
Kuzum o kadarda şeyapma veririz inşallah bi şekilde ben 100 kilodan 54 kiloya düştüm aradan 1 sene geçti hamile kaldım 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim iyi actın bu konuyu su an ben 59 bucuk kılom var popam cıkmıs cok sınır bozucu gozukyor ac gezemıyorum gece sat 12:00 sonra bısıler atısdırarım. Bebegımde benım gıbı cok emer. Bu ayın 21 ne 3 aylık olyorus. 43 kılo ıle hamıla kaldım 68 ıle dogum yaptım. Su kocamın dılınden kutulsam bıraz zayıflap
Ya canımsın benim eşim de öyleydi biraz yemek yiyim ooo afiyet olsun biraz kilo alıyım sen kilo almışsın dikkat et kendine diye diye ilk bebek de doğum a kadar 8kilo aldım şimdi yanımda yok kilo aldım ya iyiki beni görmüyor dogumdan sonra hemen vermek için elimden geleni yapicam yoksa dilinden kurtulamam 🤣

Kuzum o kadarda şeyapma veririz inşallah bi şekilde ben 100 kilodan 54 kiloya düştüm aradan 1 sene geçti hamile kaldım 😂
Maşallah 🧿

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
70 kiloyla doquma qirdim doqum yapalı 2 ay olmadı 58 kiloya istemeye istemeye düştüm 1 öqün yemek yemesem qram kaybım oluyo daha fazla wermemek için ha bire yiyorum üstüne çıkamıyorum 58in atinada inmiyorum. Napiyosunda kilo aliyosn sen de bana ondan bahset 😁 boyum 1,68 kiloyla otusmusyo 😑
Bende ıstıyom senin kilodan yeyıp yeyıp almamak ıstıyom 😭😭🤣

Napsamda bu kilolarımı versem lütfen söyleyin 🤨zayıflarım diyorum ama sanki gün geçtikçe kilo alıyorum napcam bilmiyom akıl verin bana
65 le hamileydım 80 le dogum yaptım dogum yapınca 68 dustum simdi cıktıkca cikiyorum 😂😂 diyet yapamıyorum emzirdigim ıcın napacam bilmem

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende ıstıyom senin kilodan yeyıp yeyıp almamak ıstıyom 😭😭🤣

65 le hamileydım 80 le dogum yaptım dogum yapınca 68 dustum simdi cıktıkca cikiyorum 😂😂 diyet yapamıyorum emzirdigim ıcın napacam bilmem
Walla benim açımdan çok kötü boylesi bacim isteme. Kızımda bi kalcam kaldı elim kolum bacqm deynek qibi boyumu denqelemiyor🙄🤧😔. Senin boyun kacki 68den şikayetçisn yada oylemisin sadece yeyip yeyip almamak mi istiyosn 🙄🤔🤔

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank

🧿🧿🧿👏👏👏

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Napsamda bu kilolarımı versem lütfen söyleyin 🤨zayıflarım diyorum ama sanki gün geçtikçe kilo alıyorum napcam bilmiyom akıl verin bana
Canım bende aynıyım ya vereceğime alıyorum daha. Doğum sonrası çok sıkıntılar yaşadım. Sütüm azaldı diye psikolojik olarak sürekli birşeyler yemeye başladım o sıra. Şimdi alıştım mide genişledi herhalde doymuyorum. Rejim vs de yapmak istemiyorum emiyor bebek diye. Evde spor yapmaya çalış günde 10 15 bile yapsan faydası olur onun. Birde bol su tüket canım

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Walla benim açımdan çok kötü boylesi bacim isteme. Kızımda bi kalcam kaldı elim kolum bacqm deynek qibi boyumu denqelemiyor🙄🤧😔. Senin boyun kacki 68den şikayetçisn yada oylemisin sadece yeyip yeyip almamak mi istiyosn 🙄🤔🤔
Boyum 170 kuzum yeni evliyken 53 kiloydum degnek gibi sonra 60 oldum 80 le kızımı dogurdum 58 e dustum sonra 65 oldum baya bi 65 gittim sonra hamile oldum 80 le dogum yaptım yine 68 e kadar dustum simdi 74 falan varım aldım kilo ha bire yiyorum yemek istemiyorum ama sut olsun diye yemek istiyorum ama almak ısyemıyorum yani 60 olsam yeter bana 😟😟

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ben şuan hamileyim kilo veriyorum benim işimde bi terslik var 🤦🏻‍♀️
Bende kilo veriyorum şuan ben hamilelikte kilo almıyorum lohusalıkta alıyorum süt olsun diye sanırım onu ye bunu ye derken 😂😂😂

Vah biz kadınların halleri 😂😂😂 doğum kiloları. Ben şunu net diyorum doğum sonrası kendini çok salar ve bu kilolu hali ne kadar uzun süreye yayarsan o kadar kalıcı ve o kadar hasarlı oluyor. Ben ilk iki oğlumda doğum sonrası çok yemedim salmadim yani fazla ve belli süre sonra spor yürüyüş derken eski halime geri döndüm ama bu oğlumda lohusalık dönemi korona yoğundu sokağa çıkma yasakları falan derken evde hareketsiz ve bol iştahlı zamanlar geçirdik 😂😂😅 sonra aralıklı oruç yaptım baya kilo verdim hakkını yiyemem ama ben şekeri hayatımdan çıkardım ve ekmeği minimuma indirdim hamur işi tuketmedim kısa sürede gayet süper kilo verdim şuan yine gebeyim ve şuan erken dönem kilo veriyorum ama ilerleyen dönemde de bol sebze meyve düşünüyorum zaten mide küçülmüş olacak büyümesin diye gereksiz kaloriden kaçınacağım bakalım inşallah 😅😅🤗

Son düzenleme:

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank

Nee maşallah 100 kilodan 54 demi düştün nasıl yaptın sırrın ney
Canım bende aynıyım ya vereceğime alıyorum daha. Doğum sonrası çok sıkıntılar yaşadım. Sütüm azaldı diye psikolojik olarak sürekli birşeyler yemeye başladım o sıra. Şimdi alıştım mide genişledi herhalde doymuyorum. Rejim vs de yapmak istemiyorum emiyor bebek diye. Evde spor yapmaya çalış günde 10 15 bile yapsan faydası olur onun. Birde bol su tüket canım
Benimde diyer iki çocukta olduğu gibi değil sütüm yetmiyo bebeğe hem ara ara mama veriyorum bazense emziriyorum bu çocukta yediklerim süt değil kilo oluyo bana ne kadar da çok sinir bozucu şey bu yaa ....heee bu arada seninneşinle arandaki sorun hal oldumu gülüm

Tüm sayfalar yüklendi.