Ebru Şallı nin sabah detoksuymus

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan Ebru Şallı nin sabah detoksuymus başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,516 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ebru Şallı nin sabah detoksuymus
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Çok kıskandım su an bende 30. Haftamdayim 13 kilo aldım ☹️ şuan 87 kiloyum doğuma kadar 95 olurum herhalde of ya çok moralimi bozuyor bu kilo mevzusu
Dikkat et canım almıyorsun bende korluyordum dikkat etmeye başladıktan sonra milletin hafta bir kilo alırsın dediği aylarda bebepe yaracak besinler tüketip sadece 1.50 kilo aldım 🥰🥰🥰 36+6 oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Perşembe gün verecek mis ama ben 22❣️2❣️2022❣️ istiyorum teyzesi 13yil sonra yapmışım özel olsun vallahi doktor o gün dolu derse hastane değiştiririm yemin ederim 🤣
20.02.2022 olucak inşallah bizimde doğum günümüz teyzesi 🥰

Perşembe gün verecek mis ama ben 22❣️2❣️2022❣️ istiyorum teyzesi 13yil sonra yapmışım özel olsun vallahi doktor o gün dolu derse hastane değiştiririm yemin ederim 🤣
20.02.2022 olucak inşallah bizimde doğum günümüz teyzesi 🥰

Yapı meselesi canım senin elinde olan bişey değilki, emzirme döneminde çok kilo veriliyormuş bakalım artık benim de ilk gebeliğim 😊
Kızımı emzirirken 20 kilo verdim hamileliğimde 10 kilo almıştım benide duba gibi bu oğlan şişirdi ama emzirirken gerçekten müthiş yağ yakıyorsun müthiş kilo veriyorsun sadece milletin lafına bakıp sen emziklisin onuda ye bunu da iç lafına bakma bol bol su tüket yetiyor öğünlerinide vaktinde yersen 🥰

Yapı meselesi canım senin elinde olan bişey değilki, emzirme döneminde çok kilo veriliyormuş bakalım artık benim de ilk gebeliğim 😊
Kızımı emzirirken 20 kilo verdim hamileliğimde 10 kilo almıştım benide duba gibi bu oğlan şişirdi ama emzirirken gerçekten müthiş yağ yakıyorsun müthiş kilo veriyorsun sadece milletin lafına bakıp sen emziklisin onuda ye bunu da iç lafına bakma bol bol su tüket yetiyor öğünlerinide vaktinde yersen 🥰

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.