Esim gercekten cok değişik bir insan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahsen asel tarafından oluşturulan Esim gercekten cok değişik bir insan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,033 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Esim gercekten cok değişik bir insan
Konbuyu başlatan Ahsen asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne Adayı

Ahsen asel

Kayıtlı Üye
rank
Ooo baya yaş farkı var ama benim eşim 36 ben 24 yaşındayım ama benim eşim kaynanama bile ezdirmez biri bana birşey dese onları parçalar
Keşke benimde öyle olsa ama hata bende ben ona çok döskünüm ben 5 dakikada barışan kin totamiyorm o benim o yünü mu biliyor be yapsa ne etse onu hemen ar ediyor ben ne yapsamda kendimi değişirim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkide öyle ne yapsam bok başkası yapsa harika 😡
Allah yardımcımız olsun

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar yeni 40kım bitti be benim kayınpeder tarafi dorumlari çok iyi ben doğum yaptım kimse bana değil altın bir tele vermedi Eltim akşam doğum yapmış eşim benden habersiz hastaneye gidip altın takmış sonra beni arayıp ben bebeği görmeye gittim altın taktım diye gelde delirme🤔
Kusurma bakmayin lütfen dilin kemiqi yok eşinin karısı eltiniz mi acaba. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yerinde olsam bi dk durmam. Kafayi yerim eşimi boqarim böyle bisey olsa insaAllah ta olmaz eşim anasına qidince seda bu yemeqi çok quzel yapar diyen bi insan. Senin man kafa eltiyi öwüyo aklm almadı qercekten Allah sasrtmasn

Kusurma bakmayin lütfen dilin kemiqi yok eşinin karısı eltiniz mi acaba. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yerinde olsam bi dk durmam. Kafayi yerim eşimi boqarim böyle bisey olsa insaAllah ta olmaz eşim anasına qidince seda bu yemeqi çok quzel yapar diyen bi insan. Senin man kafa eltiyi öwüyo aklm almadı qercekten Allah sasrtmasn
Ya valla bende onu yazacagdımda kırılır diye yazmadım. Sanki eltisinden etkileniyor gibime geldi. Bu kadarda yenge isteyen ben ilk defa duyuyorum. Benim kaynım eniştem ben onun önce baldızı idim sonra kardeşinin karısı oldum hatta beni kardeşine o isteyip tavsiye etdi. Ve evlendik .. ama buna ragmen o bile bana karşı böyle olmadı. Şaşırdım doğrusu🙄🙄

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım bana dokunmayan yılan bin yaşasın ama asla iyi gününe beklemesinler zaten uzağım ama bir arayıp telefon dahi etmem haketmşyorlar çünkü en son memlekete gidince eşimde anne babasını karşısına alıp konuştu bu kadın haklı bir hayırlı olsun bile demese kimse birşey demesin dedi Hıı kendi söyler mi bilmiyorum ama benim kırılacağımı biliyor
Eltim bugün duymuş hamile oldugumu benim çocukların yatagın var demiş kaynanama Sibel istermi demiş kaynanam korkudan diyemedi bana

Ahsen asel

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım bana dokunmayan yılan bin yaşasın ama asla iyi gününe beklemesinler zaten uzağım ama bir arayıp telefon dahi etmem haketmşyorlar çünkü en son memlekete gidince eşimde anne babasını karşısına alıp konuştu bu kadın haklı bir hayırlı olsun bile demese kimse birşey demesin dedi Hıı kendi söyler mi bilmiyorum ama

Ya valla bende onu yazacagdımda kırılır diye yazmadım. Sanki eltisinden etkileniyor gibime geldi. Bu kadarda yenge isteyen ben ilk defa duyuyorum. Benim kaynım eniştem ben onun önce baldızı idim sonra kardeşinin karısı oldum hatta beni kardeşine o isteyip tavsiye etdi. Ve evlendik .. ama buna ragmen o bile bana karşı böyle olmadı. Şaşırdım doğrusu🙄🙄
Yok kırılmam dertlesiyorz Eltim akraba bİde eşim sadece ona karşı değil herkese öyle yani herkesi över eşini gömer o mesele

Tüm sayfalar yüklendi.