Gece karnın acıması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gece karnın acıması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,386 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gece karnın acıması
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Aynı sorun bende de var 🥺 ayağa kalksam sızlıyor otursam sızlıyor ne yapacağımı şaşırdım 1 gün Ağrımasa 2. Gün kesin ağrıyor anı bir sızlama şeklinde en son böyle oldugumda tabi o gün 3 saat çekmiştim bu siziyi doktorum açılma olmuş demişti sancı yüzünden 🤦🏻‍♀️ korkuyorum o yüzden açılma devam edecek diye hele de duşa girince ayıptır söylemesi duşta bile sızlıyor nedenini anlamadım hala
Karında mı vajinada mı ağrı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar benim ağrı gibi değil acıyor gibi karnımın içi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Kızlar benim ağrı gibi değil acıyor gibi karnımın içi
Vajina kuzum şu 27 haftadan sonra başladı oda . Ve karnında acı varsa yırtılıyordur kuzum o acı bende de oluyor içinden yırtılıyor büyük ihtimalle korkma

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Vajina kuzum şu 27 haftadan sonra başladı oda . Ve karnında acı varsa yırtılıyordur kuzum o acı bende de oluyor içinden yırtılıyor büyük ihtimalle korkma
Sağol canım kabız değilim şu an tuvalete çıktım ama yine acıyor demek yırtılıyor

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Seninki kaç haftalıktı canım
30 haftalık oldum canım seninki

Aynı sorun bende de var 🥺 ayağa kalksam sızlıyor otursam sızlıyor ne yapacağımı şaşırdım 1 gün Ağrımasa 2. Gün kesin ağrıyor anı bir sızlama şeklinde en son böyle oldugumda tabi o gün 3 saat çekmiştim bu siziyi doktorum açılma olmuş demişti sancı yüzünden 🤦🏻‍♀️ korkuyorum o yüzden açılma devam edecek diye hele de duşa girince ayıptır söylemesi duşta bile sızlıyor nedenini anlamadım hala
Benimdemi açılma var anlamadım canım ama benim vajina değil daha doğrusu neresinde ağrı onuda anlayamıyorum ki dün sabahı sabah ettim bi bakıyorum ağrı yok bi bakıyorum sağımda soluma donerken oluyo anlamadm gitti valla

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Sağol canım kabız değilim şu an tuvalete çıktım ama yine acıyor demek yırtılıyor
Evet kzuum bende kabız değilim ama aynı acı benkm de karnımın belirli yerlerinde oluyordu hatta acıyan yere dokunamazdim aknra baktım yırtılmış acıyan yer

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Benimdemi açılma var anlamadım canım ama benim vajina değil daha doğrusu neresinde ağrı onuda anlayamıyorum ki dün sabahı sabah ettim bi bakıyorum ağrı yok bi bakıyorum sağımda soluma donerken oluyo anlamadm gitti valla

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Olmasjn zaten kuzum cidden onun ağrısı sızısı da bir başka 🤦🏻‍♀️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah canim dokdora gittiğimde soylesem bakarmi soylesem açılma var dicek diye korkuyorum nezamandan beri progestan kullanıyorum ise yaramiyomu anlamış değilim yani
Kuzum eğer vajinada ağrı sızlama var dersen ki varsa bakaar benim doktorum ben sırf hocam gece 3 saat sızlama çektim dedim diye baktı öyle anladı açılmayı geçen gittigin de sızlama ve erken doğum riski vsr dedim o yüzden baktı

Tüm sayfalar yüklendi.