Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Gerçekten artık yeter empati kurun biraz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,557 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Daha kötü yazana denk gelmedim allahta getirmez inşallah 🙏 şurda gülüp eğlenip zaman geçiriyoruz ne var kalp kıracak hayret birşey
İnşallah canım ... Empati kurmayı bilseler bazıları her şey çok güzel olacak ama maalesef empati duygusu pek yok herkeste

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Tahammül edemiyorum artık burada kimse kimseyi tanımıyor hepimiz bayanız bazımız hamilelikten bazımız anneliğin yorgunluğundan zaten yeterince yorgunuz birde bazı arkadaşlara söylemek istiyorum gerçekten derdiniz ne buradaki insanlardan üstünlüğünüz ne!! Artık Bi kendinize gelin kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil görmek istemediğin insanları kısıtla engelle yap birşeyler ama çirkin yorumları bırakın artık hep Bi saldırı kibir yapmayın Allah aşkına bayan bayana bunu yapmayın biraz anlayış gösterin tanımadığınız insanları 40 yıllık dostuymuş gibi eşinden çocuğundan ailesi üzerinden yargılayıp haddinizi aşmayın lütfen biraz saygı sevgi çerçevesinde yorumlar yapın lütfen insanları mutsuz etmek için çaba sarf etmeyin 🙏
Uzulme canımınici gormezden gel. Ben falan istemeden bugune kadar kırdığım olduysa herkezden ozur dilerim canlarım❤

Tahammül edemiyorum artık burada kimse kimseyi tanımıyor hepimiz bayanız bazımız hamilelikten bazımız anneliğin yorgunluğundan zaten yeterince yorgunuz birde bazı arkadaşlara söylemek istiyorum gerçekten derdiniz ne buradaki insanlardan üstünlüğünüz ne!! Artık Bi kendinize gelin kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil görmek istemediğin insanları kısıtla engelle yap birşeyler ama çirkin yorumları bırakın artık hep Bi saldırı kibir yapmayın Allah aşkına bayan bayana bunu yapmayın biraz anlayış gösterin tanımadığınız insanları 40 yıllık dostuymuş gibi eşinden çocuğundan ailesi üzerinden yargılayıp haddinizi aşmayın lütfen biraz saygı sevgi çerçevesinde yorumlar yapın lütfen insanları mutsuz etmek için çaba sarf etmeyin 🙏
Canım birisi bisey mi dedi ne oldu

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sende beni kırmadın hiç Allah razı olsun canım 🥰❤️🥰❤️🥰 burda beni kıran üzen kimse olmadı herkesten Rabbim razı olsun aksine enerjimi yükselten keyfimi yerine getiren insanlar daha çok oldu çok çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Beni buzamana kadar bir kisi tersledi hic günahım yokken onada yazmiyorum zaten saygi cercevesi icinde actigi sylere de yorum yapmyorum bu kadar basit😇

Tüm sayfalar yüklendi.