Sorum var Kabızlık yaaa😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Kabızlık yaaa😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,495 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık yaaa😔😔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum onu bende bilmiyorum ama baya tüket faydası olur canım geçmiş olsun
Sagl kuzum benim 💕💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun canım benim

Kuru kayısı kuru incir kuru erik kompostalari tüket aşkım zeytin yağı ❣️🤲🤲🤲
Son çare yağ içeceğim valla kuzum çok kötü yaa hiç olmamıştım üç gündür mahvediyor beni dayanacak gibi dgl bebise zararı olur diye korkuyorum

Canım zeytin yağı içebilirsin birde kayısıyı kaynat hem ye hemde suyunu iç incir de ye iyi geliyor
Sagl aşkım valla yağ icecem son çare😔😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sagl kuzum benim 💕💕

Son çare yağ içeceğim valla kuzum çok kötü yaa hiç olmamıştım üç gündür mahvediyor beni dayanacak gibi dgl bebise zararı olur diye korkuyorum
Rica ederim kuzum , 😘

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Sutu kaynat icinede 3 4 tane incir at biraz kaynat soguyunca rondodan gecirip icebilirsin
Hadi inş iyi gelir kuzum sagl

Zeytinyagi icerek duzeltiyorum benimde kabizlik ve hemoroid sorunum var ve bol bol su 🙏
Yağ içeceğim mecbur kuzum ama inş istifar etmem

Cnm kayisi veya kavun ye bol bol baya etkili oluyor hamile oldugun icin ilacta icemezsin dogal yollara basvurcaksin mecbur heee birde el yapimi dut pekmezi varsa onu
Cok sagl kuzum deneyeceğim hepsini 💖

Zeytinyağını hem iç hemde makatina sür. Ben sezeryan sonrası hemoroit sorunu öyle çözdüm her çişimi yaptıktan sonra tuvalette makatima Zeytinyağını sürdüm birkaç güne düzelir
Sagl kuzum deneyim doğumu tetiklemez degl mi cnm

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
Geçmiş olsun canım

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
"Duphalac" diye bir şurup var, hamileligimin ilk zamanları kabiz olmamam için doktorum vermisti,istersen bu araştır, baya faydasi var

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar