Sorum var Kabızlık yaaa😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Kabızlık yaaa😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,498 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık yaaa😔😔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla kuzum acile gidip geldim şimdi şükür açılma flsn yok sancı da çıkmadı ama tuvalet sorunu devam ilaç flan verdiler kuzum ya acaba bu kabızlık neyden oldu değişik birsey yemedim standart günlük yediklerim flsn çok da dikkat ederdim kabız olmayım diye doğum mu yakın acaba ondan mı oluyor kuzum❣️
Olabilir canım yani son hfatada birden değişmesi sindirim sisteminin ondan kaynaklanıyor benim de doğuma 2 3 hafta kala böyle olmuştu ama ben kabızdım normale dönmüştü

Tutu

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
Bende 2 gun once ayni durumdaydim. Sivi yag ic 1 tarli kasigi 1_2 saat falan etkisini gosterir canim

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir canım yani son hfatada birden değişmesi sindirim sisteminin ondan kaynaklanıyor benim de doğuma 2 3 hafta kala böyle olmuştu ama ben kabızdım normale dönmüştü
Nasıl normale döndürdün cnm ilaç da kullanmaya başladım bakalım ne olacak kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 2 gun once ayni durumdaydim. Sivi yag ic 1 tarli kasigi 1_2 saat falan etkisini gosterir canim
Sagl kuzum iki gündür üçer yemek kaşığı içiyorum banamisin demedi valla mahvetti beni tatlım

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Nasıl normale döndürdün cnm ilaç da kullanmaya başladım bakalım ne olacak kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sagl kuzum iki gündür üçer yemek kaşığı içiyorum banamisin demedi valla mahvetti beni tatlım
Valla kuzum hiç birşey yapmadım bende hatta o zaman neden kabızlık birden gitti diye korkmuştum 2 3 hfat sonra doğum yaptım

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum hiç birşey yapmadım bende hatta o zaman neden kabızlık birden gitti diye korkmuştum 2 3 hfat sonra doğum yaptım
Anladim kuzum ne kadar süre çektin kabızlığı afedersin ben çok zorlanıyorum soğuk soğuk terliyorum hiçbir şey yiyemiyorum ve sürekli karnım ağrıyor arka kısımdan da makat çıkması oluştu hafif çok zor oluyir yani cnn😔😔

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Anladim kuzum ne kadar süre çektin kabızlığı afedersin ben çok zorlanıyorum soğuk soğuk terliyorum hiçbir şey yiyemiyorum ve sürekli karnım ağrıyor arka kısımdan da makat çıkması oluştu hafif çok zor oluyir yani cnn😔😔
Ben kuzum ara ara hep oluyordum mesela günlük yediğim yemekte çorba vs yoksa daha kötü oluyordum . Kabız olduğum zamam da 4 5 gün kendime gelemiyordum

D

Duru17

Guest
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
Canım kefirde çok iyi geliyor. Marketlerde satılan meyveli kefirler varya ben onlardan içiyorum gece yatmadan önce 1 tane. Sabah uyandığımda etkisi olmuş oluyor. Kefir bide bebeğin gelisiminede faydaliymiş.

Elmen0099

Kayıtlı Üye
rank
Qliserin sam canim duz bagarsaga koyuyorsun hemen etkisini gosteriyor eczaneden sorup ala bilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar