Sorum var Kabızlık yaaa😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Kabızlık yaaa😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,498 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık yaaa😔😔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Qliserin sam canim duz bagarsaga koyuyorsun hemen etkisini gosteriyor eczaneden sorup ala bilirsin
Tsk ederim cnm❣️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım kefirde çok iyi geliyor. Marketlerde satılan meyveli kefirler varya ben onlardan içiyorum gece yatmadan önce 1 tane. Sabah uyandığımda etkisi olmuş oluyor. Kefir bide bebeğin gelisiminede faydaliymiş.
Anladim cnm cok sagl 💖

Tutu

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl normale döndürdün cnm ilaç da kullanmaya başladım bakalım ne olacak kuzum

Sagl kuzum iki gündür üçer yemek kaşığı içiyorum banamisin demedi valla mahvetti beni tatlım
İnsallah duzelir canim cok kotu bisey kabzlik. Allh yardimcin olsun

F

Fatmanuraysima

Guest
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
Her sabah aç karına 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve kayısılı meyve suyu iç bGırsaklarını yumuşatır ve aç karınla gün kurusu çayı tüket bir bardak hemen yemekten sonra da duphalaç iç hemrn ishal olursun aynı durumu yaşıyordum bu şekilde geçti yemin ederim çok rahatlıcaksın bana güven😁😘😘

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
Bol kayısı ye kayısı suyu iç, yani bol posalı meyveler ye bol bol sıvı tüket canım bende bir iki gün önce tuvalete çıkamıyordum bol meyve yedim özellikle kayısı suyu içtim ve iyi geldi sana da iyi gelir inşallah 🙏

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
İnsallah duzelir canim cok kotu bisey kabzlik. Allh yardimcin olsun
Sagl balım benim hiç düzelecek gibi dgl ama yaa

Her sabah aç karına 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve kayısılı meyve suyu iç bGırsaklarını yumuşatır ve aç karınla gün kurusu çayı tüket bir bardak hemen yemekten sonra da duphalaç iç hemrn ishal olursun aynı durumu yaşıyordum bu şekilde geçti yemin ederim çok rahatlıcaksın bana güven😁😘😘
Tm balım çok sagl deneyeceğim hepsini

Bol kayısı ye kayısı suyu iç, yani bol posalı meyveler ye bol bol sıvı tüket canım bende bir iki gün önce tuvalete çıkamıyordum bol meyve yedim özellikle kayısı suyu içtim ve iyi geldi sana da iyi gelir inşallah 🙏
İns kuzum benim inş çok sagl❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sagl balım benim hiç düzelecek gibi dgl ama yaa

Tm balım çok sagl deneyeceğim hepsini

İns kuzum benim inş çok sagl❣️
İnşallah en olmadı hakiki zeytinyağı iç ama miden almayabilir benim almıyor içemiyorum ama o da iyi geliyormuş

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken de kullanabilecegin duphalac surubu denedin mi ben hic cikamiyordum duphalactan sonra rahatim doktor yaziyor zaten. Kendinde alabilirsin yazdrmadan ihtiyac duygukca kullaniyorsun
Aynen kuzum dün acile gittim onu yazdı doktor aldım bgun sabah tan iki kere içtim içim yumuşar gibi ama hala çıkamadım çok zormuş balım ya 😔😔

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar