Sorum var Kabızlık yaaa😔😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Kabızlık yaaa😔😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,495 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık yaaa😔😔
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Sagl kuzum benim 💕💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Son çare yağ içeceğim valla kuzum çok kötü yaa hiç olmamıştım üç gündür mahvediyor beni dayanacak gibi dgl bebise zararı olur diye korkuyorum

Sagl aşkım valla yağ icecem son çare😔😔
İç canım kayısıda işe yarıyor oda iyi çok geçmiş olsun bitanem ❤

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
Geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüketimi ve kayısı iyi gelir

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl oldun canım benim💕
Sagl kuzum durumlar aynı hala ya yapamıyorum canım yanıyor karnımda ağrıyor off

İç canım kayısıda işe yarıyor oda iyi çok geçmiş olsun bitanem ❤
Sagl balim💕

Geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüketimi ve kayısı iyi gelir
Tmm cnm sagl❣️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Sagl balim💕

Tmm cnm sagl❣️
Rica ederim kuzum

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar acil fikriniz lazim cnm ben iki gündür kabizim ya lavobaya çıkamıyorum acilmam olduğu içinde zorlayamiyirum ama çok sancı yaşıyorum tuvalete çıkamadığım için bana acil yardım edin lütfen annisler ne yapabilirim lavobaya çıkmam için
Canım çok geçmiş olsun bol bol kayısı ye olmadı bi kaşık zeytinyağı iç birde adaçayı yağı var onu ayaklarının altına sürüp çorap giy çokta faydalı

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Bende kabizdim bol meyve yedim ve su ictim bi haftada duzeldi hemen duzelmiyor malesef gebelikte kayisi çayı icilmiyor o yuzden onu denemedim. Bence sende cok icme onu. Sagdan sola dogru hafif masaj yap karnina

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Sagl balim💕

Tmm cnm sagl❣️
Balım nasılsın kaç saattir girmemişsin uygulamaya

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Canım çok geçmiş olsun bol bol kayısı ye olmadı bi kaşık zeytinyağı iç birde adaçayı yağı var onu ayaklarının altına sürüp çorap giy çokta faydalı
Sagl balım benim❣️

Bende kabizdim bol meyve yedim ve su ictim bi haftada duzeldi hemen duzelmiyor malesef gebelikte kayisi çayı icilmiyor o yuzden onu denemedim. Bence sende cok icme onu. Sagdan sola dogru hafif masaj yap karnina
Anladim Kuzum sagl ben iki gündür kayısı ve yağ yiyorum pek faydası olmadi ya böyle devm ederse doktora gözükecem bide haftam büyük zorlanamiyorum çocuğu aşağı doğru bastırmış gibi hissediyorum aynı

Balım nasılsın kaç saattir girmemişsin uygulamaya
Sagl kuzum aynıyım ya hala lavaboya çıkamadım dünden beri kaşık kaşık yağ içiyorum kayısı yiyorum banamisin demiyor mahvoldum iyice afedersin lavaboda zorlandım yapabilmek için oda arka kismim kanadı biraz çıkmış gibi ve hala durum aynı aşağı doğru baskı oluyor neden böyle oldu anlamadım çok sancı yapıyor bana her tuvalete gittiğim de ağrı oluyor fakat hala yapamıyorum bebise bir zararı dokunur mu açılmayı tetikler mi acaba cnm ya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sagl balım benim❣️

Anladim Kuzum sagl ben iki gündür kayısı ve yağ yiyorum pek faydası olmadi ya böyle devm ederse doktora gözükecem bide haftam büyük zorlanamiyorum çocuğu aşağı doğru bastırmış gibi hissediyorum aynı

Sagl kuzum aynıyım ya hala lavaboya çıkamadım dünden beri kaşık kaşık yağ içiyorum kayısı yiyorum banamisin demiyor mahvoldum iyice afedersin lavaboda zorlandım yapabilmek için oda arka kismim kanadı biraz çıkmış gibi ve hala durum aynı aşağı doğru baskı oluyor neden böyle oldu anlamadım çok sancı yapıyor bana her tuvalete gittiğim de ağrı oluyor fakat hala yapamıyorum bebise bir zararı dokunur mu açılmayı tetikler mi acaba cnm ya
Geçmiş olsun balım ya sen çok zorlama benim erken doğum riski varken doktor Büyük tuvaletini yapmak için zorlayacaksın kendini demişti ıkınma vs yapma dedi

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun balım ya sen çok zorlama benim erken doğum riski varken doktor Büyük tuvaletini yapmak için zorlayacaksın kendini demişti ıkınma vs yapma dedi
Valla kuzum acile gidip geldim şimdi şükür açılma flsn yok sancı da çıkmadı ama tuvalet sorunu devam ilaç flan verdiler kuzum ya acaba bu kabızlık neyden oldu değişik birsey yemedim standart günlük yediklerim flsn çok da dikkat ederdim kabız olmayım diye doğum mu yakın acaba ondan mı oluyor kuzum❣️

Tüm sayfalar yüklendi.