Büyük de olsalar ben olsam yine de bırakmam çocuklarımı ya.Çünkü ben olsam annem beni bıraksa 30umda olsam sıkıntıya girerim, psikolojim bozulur yani.Hele bi de 13 tam ergenlik çağı bir küserse bir daha zor barışır.Adamdan intikam alacağım diye çocuk bırakmak şahsen bana tersKizlar ben esim sürekli fabrikayavgiriyor sonra beğenmiyor çıkıyor öyle kaç fabrika değiştirdi gine bu hafta baska bir fabrikaya gidecekti bussuru evrak çıkarttı he tabi bu evraklarda bedava olmuyor buseverde bu fabrikaya gitmekten vazgeç geçmiş neymiş çalışma saati çökmüş yani anlicaginiz heryerde bir kulp buluyor tabi basta bana söylemedi bana hep yalan söylüyor bide didecem bu hafta diye
yalan soyluyor yani sikistirmasam gine yalan soyluyecekti anlicaginiz buna bağırdım çağırdım evden aksam kapiyi çarptım çıktım gece 11 kadar sokak varlar da kaldım sonradan esim ariyor kaynin ariyorum hiç birinin telefonunu açmadım sonra kaynatam beni bi arkadaşım var onun evine gitmiş beni sormuşlar burdami diye çünkü ben o arkadaşım la 18 senedir bayağı yakin dostus oda bende degil demiş kaynatamda rica etmiş zeynepi bi ararmısın nerdeyse tek bize gelsin yani anlicaginiz kaynatam telaslanmis bende aslında kaynatam ları cokseverim herneyse arkadaş beni aradi evine git bak kaynatan korku içinde seni araiyor diye hadi sırf arkadaşımı ve kaynatami kırmamak için kaynatamin evine gittim ve bugece burada kaldim sim ben ne düşünüyorum biliyormusunuz acaba bugün eşyalarımı toplayip babamın evinemi gitsem çocuklarına babasinin başına atip diye düşünüyorum vallahi bıktım bu adamın yalanlarindan ilgisiz liginden bana kocalık yapmiyor hiç iyi biryaniyok geçen hastaneye gittim hastalandım sigortam olmadiggi içi dr bakmadı bile bana yani benim buadamin yanında can guvenligim bileyok başıma yolda birşey gelse yani hastaneye gidip gorunemicem bile artık dr insafına kalmış bakarsa bakar yani ben bu adamı napayım siz soyleyim belki sizin bana bereceginis cevaplar benim napicagima karar veririm çünkü ben artık artık ne yapsam bibilemiyom biraz uzun oldu ama kusura bakmayın