Sorum var Mrb kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Mrb kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,763 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mrb kizlar
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çiçeğim enfeksiyonun tedavi olması gerekiyor ilerleyen dönemlerde aşırı kasık ağrısı yapar. Erken doğuma sebebiyet verir veya bebeğe geçebilir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Ben sürekli karpuz yiyorum canım bizim ev çok sıcak hararetimi alıyor hem. Bu aralar havalardan dolayı çok şükür iyi. Günlük karpuz ve birde erik ye erken doğum olmasını önlüyor
Tmm cnm çok tsk ederim tansiyon için ne kullanıyorsun cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim erken doğum sebebim yoğun şekilde enfeksiyon olmasıydı dikkat et bu konunun üstüne duş 😊
Idrar tahlilim temiz çıkıyor cnm ama akıntı var anlamadım gitti kaç haftalık dogum yaptin balim

Çiçeğim enfeksiyonun tedavi olması gerekiyor ilerleyen dönemlerde aşırı kasık ağrısı yapar. Erken doğuma sebebiyet verir veya bebeğe geçebilir
Haklısın cnm hamileligim boyunca hep var bu enfeksiyon ya fitil de ilac da sonunu getirmedi aşkım ya hastane de bile yattm

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Tmm cnm çok tsk ederim tansiyon için ne kullanıyorsun cnm

Idrar tahlilim temiz çıkıyor cnm ama akıntı var anlamadım gitti kaç haftalık dogum yaptin balim

Haklısın cnm hamileligim boyunca hep var bu enfeksiyon ya fitil de ilac da sonunu getirmedi aşkım ya hastane de bile yattm
Bendede vardı çiçeğim 10. Haftada başladı geçen ay bittiydi bakalım pazartesi tekrar kontrolüm var ne çıkacak. Bol su içtim, salatalık, günde 5-6 tane yaban mersini, süt, ilişkide prezervatif, ilişkiden hemen sonra idrar yapma falan filan yaparak geçirmiştim. Benimde kullanmadığım antibiyotik, krem kalmadı 🤦🏻‍♀️

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Bendede vardı çiçeğim 10. Haftada başladı geçen ay bittiydi bakalım pazartesi tekrar kontrolüm var ne çıkacak. Bol su içtim, salatalık, günde 5-6 tane yaban mersini, süt, ilişkide prezervatif, ilişkiden hemen sonra idrar yapma falan filan yaparak geçirmiştim. Benimde kullanmadığım antibiyotik, krem kalmadı 🤦🏻‍♀️
Aynen balim valla ben ilişkiyi keseli bir ay oldu cnm su ztn hayatımla bağımlı oldu salatalık da bilmiyordum yeni ogrendim cnm valla ama ne yaparsam yapam enfeksiyon geçmiyor cnm ya korkuyorum bende erken dogum olacak diye akıntı geldikçe bizim buraları da biliyorsun ya soğuk balim yaz ayında kazak giyorum resmen

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynen balim valla ben ilişkiyi keseli bir ay oldu cnm su ztn hayatımla bağımlı oldu salatalık da bilmiyordum yeni ogrendim cnm valla ama ne yaparsam yapam enfeksiyon geçmiyor cnm ya korkuyorum bende erken dogum olacak diye akıntı geldikçe bizim buraları da biliyorsun ya soğuk balim yaz ayında kazak giyorum resmen
Hamilelikte sık görülen sorun zaten çiçeğim kazak falan giymene gerek yok kız ayaklarını sıcak tut yeter. Rabbim şifanı versin inşallah önemli olan ilerlememesi

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Cnm fitil belli haftaya kadar kullaniliyormus ama bilginiz var demi

Gebelikte sıkıntı olmadı mi cnm

29+3 cnm Allah in iznj ile sağlıkla alırız yavrularimizi kucagimiza cnm fitil o haftalar son sanırım cmm
Hyr olmadi cnm doktorum verdi 24 hftada

Anladım kuzum
Benimde sarı kötü kokulu akıntım var ondan vermişti
Bnde hc koku olmadi
Anladım kuzum
Benimde sarı kötü kokulu akıntım var ondan vermişti

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte sık görülen sorun zaten çiçeğim kazak falan giymene gerek yok kız ayaklarını sıcak tut yeter. Rabbim şifanı versin inşallah önemli olan ilerlememesi
Valla cnm benim gebelik te sadece sirtim usuyor ayaklarım dglki valla balim anlamadim gitti gece bile battaniye sariyorum sırtıma bide tatlım idrarim rengi temiz ama akıntı var sadece balim

Hyr olmadi cnm doktorum verdi 24 hftada

Bnde hc koku olmadi
Balim bende 27 hafta da kullandım ama 30 haftalık ve sonrası kullanilmiyormus tatlim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla cnm benim gebelik te sadece sirtim usuyor ayaklarım dglki valla balim anlamadim gitti gece bile battaniye sariyorum sırtıma bide tatlım idrarim rengi temiz ama akıntı var sadece balim

Balim bende 27 hafta da kullandım ama 30 haftalık ve sonrası kullanilmiyormus tatlim
Bende sadece kasık ağrısıyla gitmiştim ne akıntım nede idrarda koku falan hiçbir belirti yoktu ama enfeksiyon çıktı. Bazen bütün belirtileri göstermiyor çiçeğim. Sen gebelikte üşüyormuşsun bende yanıyorum resmen 😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.