Oğlumu hastaneye götürüyüm mü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Oğlumu hastaneye götürüyüm mü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,897 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Oğlumu hastaneye götürüyüm mü
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ay sorma vallahi kurtulamadık bu lanet virüsten 🤦‍♀️🙂Allah beterinden korusun ne diyelim mecbur bırakmasın mevlam 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim ya keşke çocuklar hiç hasta olmasa geçmiş olsun sizede canım 🤲🤲
Amiinn amiin canım 😣🤲

Battalin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Cnm hastanelerde domuz grip salgını varmis acil değilse bence götürme saglik ocağında daha iyi olur

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hastanelerde domuz grip salgını varmis acil değilse bence götürme saglik ocağında daha iyi olur
Canım burada ki sağlık ocağıda çok dolu oluyor ilgilenmiyorlar birde baştan savma bir antibiyotik yazıp yollasın istemiyorum en iyisi yarın okula göndrrmiycm rbde doğal yolla halledelim olmazsa götüreyim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canım burada ki sağlık ocağıda çok dolu oluyor ilgilenmiyorlar birde baştan savma bir antibiyotik yazıp yollasın istemiyorum en iyisi yarın okula göndrrmiycm rbde doğal yolla halledelim olmazsa götüreyim
Oda dogru gerci🙄 saglik ocaklari sacma sapan bi ilac yazip baslarindan gönderiyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Oda dogru gerci🙄 saglik ocaklari sacma sapan bi ilac yazip baslarindan gönderiyor
Maalesef öyle canım 🤦‍♀️

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar oğlumun iki gündür öksürük burun akıntısı var benden bulaştı sanırım bilmşyorum hapşurup duruyor yarın okula göndrrmiycm ama hastaneye götürsem mi sizce evde ateş düşürücü harici ilacı yok
Geçmiş olsun canım.Benimkilerde sırayla oldular.doktora götürdük.İlaç verdi.kullandım.geçti şükür.💐

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Deme ya off yarin annemi devlete cikaracam dahiliyeye ya seker hapi degisecek de cok korkuyorum cift maske takacam

Nurum dikkat et bak dogumuna çok az kaldi😖 cok gecmis olsun bencede ates yoksa saglk ocagna göster
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum dikkat et aile hekimi yazmıyor mu orasi fazla kalabalık olmuyor ya canım ondan dedim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım.Benimkilerde sırayla oldular.doktora götürdük.İlaç verdi.kullandım.geçti şükür.💐
Sizede geçmiş olsun canım az önce ateşi çıktı ya onu bekliyorum bende 🥺

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum dikkat et aile hekimi yazmıyor mu orasi fazla kalabalık olmuyor ya canım ondan dedim
Yazar canım ama antibiyotik yazıp yolluyor pratisyen hekim sonuçta çok anlamıyorlar ve burada cidden kalabalık oluyor kimse mesafe falan dinlemiyor ve çok ilgisizler suratsız lar zaten korkuyor doktordan

...

Moderator
Mod
rank
Sizede geçmiş olsun canım az önce ateşi çıktı ya onu bekliyorum bende 🥺

Yazar canım ama antibiyotik yazıp yolluyor pratisyen hekim sonuçta çok anlamıyorlar ve burada cidden kalabalık oluyor kimse mesafe falan dinlemiyor ve çok ilgisizler suratsız lar zaten korkuyor doktordan
Rabbim şifa versin canım.Benimkilerdede ateş oldu.Doktora götürmeni tavsiye ederim canım💐

Tüm sayfalar yüklendi.