Tanisma hikayeleri♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Tanisma hikayeleri♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,429 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanisma hikayeleri♥️
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Instagram aracılığıyla tanıştık 1 sene peşimden koştu evlenmek için yalvardı. Ablam bi şans ver dedi gel beni iste yiğidim yazdım 2 ay sonra gelip istediler 😁
Bizde Instagram aracılığıyla tanıştık tam tersine ben sahte bir hesaptan seni tanıyorum senin küçüklüğünü bile biliyorum diye kafasını çok karıştırdım tabi yalandı ama 2 sene konuştuk 1 sene nişanlı kaldık 7 aydır da evliyiz

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ev almak icin geldiğimiz mahallede sünnet düğünü vardı sünnet çocuğuna ilk görüşte aşık oldum 10 yasindaydim 🤣 abi kardes mirasta anlasamayinca kardesj evi satma karari almis kendi payini bize satti yan yana oturduk yıllarca onu uzaktan izledim elinj tutmak nasil bir his diye dusunurken kendimi bulurdum ikimizin ailesi sürekli kavga ediyordu kaynana burdan taşınıp evi ona satmamiz icin her türlü çirkef ligi yaptı en son kayinpeder dayanamayip boşadı gitti evide kaynanaya birakti ne halin varsa gör diye iki düşman aile olduğumuz için konusmak bile yasakti onlarla ama biz birbirimize asik olduk oda bana karşı ayni seyleri hissetmeye baslamis 8 sinifta cikmaya basladik biri duyar diye korkup ayrildik ayril baris derken birbirimizden vaz gecemedik ve bir dünya savaş verip evlendik simdi onun ailesi beni sevmez benim ailemde onun ailesini sevmez 🤷 ama biz kocamla mutluyuz ikimizden başka kimin ne dedigi umrumuzda deil bi oğlum var ikinciye hamileyim kizim olucak nasipse 6 yıllık evliyim cok şükür 💝
AyY Y çok güzelmiş çocukluk aşkınla evlenmen 💋

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Eşinizle nasıl tanıştınız kaç yıllık evlisiniz
Bana teklif gönderdiği istemedim baya sonra birsürü yalan dolanla kandirdi asik etti kendine evlendikten sonra bildim yalanmis 🤐 evim ayri olacak evim var dedi herseyim var dedi zaten uzaktan akrabaydik ama pek tanımıyordum evin icine gidince 8 yil yasayinca yalam oldugun anladim ama herseye ragmen cook seviyorum oda beni cook sukur bi sorunumuz olmadi buyuk ins olmazda 🤲😘8 buçuk yıllık evliyim 4 yılda arkadaşlık askerlik sürdü her halde 17 yaşında tanıdım tm hatırlamıyorum 😀20 anne oldum şu an 29 yaşındayım 3.hamileyim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bizde Instagram aracılığıyla tanıştık tam tersine ben sahte bir hesaptan seni tanıyorum senin küçüklüğünü bile biliyorum diye kafasını çok karıştırdım tabi yalandı ama 2 sene konuştuk 1 sene nişanlı kaldık 7 aydır da evliyiz
Maşallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın ❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.