Ev almak icin geldiğimiz mahallede sünnet düğünü vardı sünnet çocuğuna ilk görüşte aşık oldum 10 yasindaydim

abi kardes mirasta anlasamayinca kardesj evi satma karari almis kendi payini bize satti yan yana oturduk yıllarca onu uzaktan izledim elinj tutmak nasil bir his diye dusunurken kendimi bulurdum ikimizin ailesi sürekli kavga ediyordu kaynana burdan taşınıp evi ona satmamiz icin her türlü çirkef ligi yaptı en son kayinpeder dayanamayip boşadı gitti evide kaynanaya birakti ne halin varsa gör diye iki düşman aile olduğumuz için konusmak bile yasakti onlarla ama biz birbirimize asik olduk oda bana karşı ayni seyleri hissetmeye baslamis 8 sinifta cikmaya basladik biri duyar diye korkup ayrildik ayril baris derken birbirimizden vaz gecemedik ve bir dünya savaş verip evlendik simdi onun ailesi beni sevmez benim ailemde onun ailesini sevmez

ama biz kocamla mutluyuz ikimizden başka kimin ne dedigi umrumuzda deil bi oğlum var ikinciye hamileyim kizim olucak nasipse 6 yıllık evliyim cok şükür