Yoruldum bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Yoruldum bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,980 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoruldum bıktım
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nisa.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Herşeyi eşle yapınca bu sefer insan sıkılıyor arkadaş ortamı da insana iyi gele bilir ben bazen arkadaşlarımla çıkıyorum farkli oluyor kendime geliyorum oğlum bir büyüsün nerelere gidicem 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ca
Canim hemen kafeye gidiyim deme bugün oğlumu alıp parka gidiyim de 2inci günü markete gidiyim de 3 günü baska bir yere sürekli çıkmayınca eşlerde hemen tuafina gide biliyor ne kadinlar var 4 çocukla eşine gerek duymadin dünyanın diyer ucuna gidip geliyorlar bizd3 anca herseyi eşlerden bekleyelim
Aynen cnm malesef ben arkadaşlar imla konuşmuyorum bana yanlışları çok oldu yani çıkmak istesem yanıma bulurum birilerini çok doğru diyorsun canım arada öyle yerlere cikiyorum cnm işte insanın elinde birazda Kader cnm kader 🤣🤣🤣 ay kendime geldim ya iyiki konuşuyoruz surda

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ya cnm oğlum iki yaşında eşime gideyim desem zor yani göndereceğini zannetmem inan et bazı seyleri bende özledim

😃Ne güzel sevindim senin adına darısı da bana otobüsle her yere gidemediği m için ehliyet tte yok zor yani evimin çevresinde aktif olacağım bir yer pek yok
Gaziantep merkezdemisin

Sosyal olması emin ol daha kötü tecrübeyle sabit
Nedenki

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Abur cubur yasak cnm süt ürünleri kullan birşey olmaz dedi test yaptı yoo eşim yanımda fabrika da çalışıyor maalesef ki herşeye ben koşuyorum işte 😏😏 daha saygı göreceğim yerde hakaret kavga gürültü görüyorum

2 yaşında cnm söylüyorum sıkıldım diyorum gezelim götür bizi diyorum şimdi de kafayı Şahin'e takmış onunla uğraşıp duruyor
Peki kuzum bi ömür boyumu olucak mis bu alerji durumu gecme sansi yokmuymus
Esinle konusmayi denesen yipratigini anlatsan sonuçta sende insansin tek basina.nereye kadar koşturabilirsin

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Nu
Aynen cnm malesef ben arkadaşlar imla konuşmuyorum bana yanlışları çok oldu yani çıkmak istesem yanıma bulurum birilerini çok doğru diyorsun canım arada öyle yerlere cikiyorum cnm işte insanın elinde birazda Kader cnm kader 🤣🤣🤣 ay kendime geldim ya iyiki konuşuyoruz surda
Burasi iyi oluyor her kafadan farkli düşünceler çıkıyor yani canim bende ha diyince çıkamıyorum bizim mahalle köpek dolu eşim git yap et diyor herşeyi benden bekleme artik oğlum var çıkacam bu yaşımızda kocakari gibi evde Oturuyoz 😂😂

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Zaten o telefonlar herkese bela bende çok muzdaripim telefondan eşinden çocuğundan önemli olmamalı asla hiç bişey biraz karşına al konuş canim
Neler demedim ki ama anlamıyor işte o anlamazsa benim de pek yapacak bir şeyim yok

Gaziantep merkezdemisin

Nedenki
Evet cnm

Gaziantep merkezdemisin

Nedenki
Evet cnm
Esinle konusmayi denesen yipratigini anlatsan sonuçta sende insansin tek basina.nereye kadar koşturabilirsin
Gececi bir durum dedi cnm biraz büyürse toparlar inşallah şuan dedim dışarıya çıkalım dedim yani

Gaziantep merkezdemisin

Nedenki
Evet cnm
Gececi bir durum dedi cnm biraz büyürse toparlar inşallah şuan dedim dışarıya çıkalım dedim yani
Nu
Burasi iyi oluyor her kafadan farkli düşünceler çıkıyor yani canim bende ha diyince çıkamıyorum bizim mahalle köpek dolu eşim git yap et diyor herşeyi benden bekleme artik oğlum var çıkacam bu yaşımızda kocakari gibi evde Oturuyoz 😂😂
Ay bizim burda da çok köpek var ya 🤣🤣 yaşlandık resmen içimi çürüttü bu adam benim

Gaziantep merkezdemisin

Nedenki
Evet cnm
Nu
Ay bizim burda da çok köpek var ya 🤣🤣 yaşlandık resmen içimi çürüttü bu adam benim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim ev kuşu evden işe isden eve malesef çok monoton birisi
Keşke benim de öyle olsaydı, biri gel gezelim dese takılır peşine ben sıkıntı çıkarınca az durur sonra gene başlar.Fabrika da çalışıyor gece gündüz farketmiyor bi de herkesin çocuğu var herkes çıkıyor diyor bulmuş etrafına kendi gibileri

Tüm sayfalar yüklendi.