Öyle ama ben kendime yakıştırmam ki onlar kendine yakisani yapsalar bileAnladım kuzum hiç canını sıkma üzülme karnında bebişin var onu düşün ve az evvel bir yorum yazdım altlarda onu dikkate al eşine de şikayette bulunurum anneni babanı hırsız pozisyonuna sokmak istemiyorsan altınlarımı bana geri verirsin de. Altınların sana takıldığına dair fotoğraf video varsa elinde emin ol yaptıkları direkt suç.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen karara saygı sıfır ya.. zorlama ne hangi devir buSözle yürümez bu iş elde resmi bir belge olmalı kimse kusura bakmayacak bu konuda fena kıl bir insanım altın para pul için yuva yıkılır mı gerekirse yıkılır niye eğer sen birşeyi istemiyorsan ve senin kararların saygı görmüyorsa bu her konuda geçerli olur ben buna inanıyorum. Senin altınların olmasa ne halt yiyeceklerdi acaba bu nasıl bir çingenelik ya!? O altınlar senin güvencen kimseye minnet etme. Dediğim gibi eşine söyle bu altınlar benim ve ben vermek istemiyorum bu konuda benim lafımı çiğner verirsen ne sana hakkımı helal ederim nede o altınları ailene yediririm de. Bak bu konuda bana güven altınlar senin hakkın elinden almak gibi bir hakları yok şikayet edebilirsin bu bir suç kendini ezdirme. Ben bunu para pul altın olarak görmüyorum burada senin kararlarına saygısızlık var buna kızıyorum.