....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan .... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,785 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ....
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Anladım kuzum hiç canını sıkma üzülme karnında bebişin var onu düşün ve az evvel bir yorum yazdım altlarda onu dikkate al eşine de şikayette bulunurum anneni babanı hırsız pozisyonuna sokmak istemiyorsan altınlarımı bana geri verirsin de. Altınların sana takıldığına dair fotoğraf video varsa elinde emin ol yaptıkları direkt suç.
Öyle ama ben kendime yakıştırmam ki onlar kendine yakisani yapsalar bile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sözle yürümez bu iş elde resmi bir belge olmalı kimse kusura bakmayacak bu konuda fena kıl bir insanım altın para pul için yuva yıkılır mı gerekirse yıkılır niye eğer sen birşeyi istemiyorsan ve senin kararların saygı görmüyorsa bu her konuda geçerli olur ben buna inanıyorum. Senin altınların olmasa ne halt yiyeceklerdi acaba bu nasıl bir çingenelik ya!? O altınlar senin güvencen kimseye minnet etme. Dediğim gibi eşine söyle bu altınlar benim ve ben vermek istemiyorum bu konuda benim lafımı çiğner verirsen ne sana hakkımı helal ederim nede o altınları ailene yediririm de. Bak bu konuda bana güven altınlar senin hakkın elinden almak gibi bir hakları yok şikayet edebilirsin bu bir suç kendini ezdirme. Ben bunu para pul altın olarak görmüyorum burada senin kararlarına saygısızlık var buna kızıyorum.
Aynen karara saygı sıfır ya.. zorlama ne hangi devir bu

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Doğru diyorsun hoş diyorsun da cnm gebe olduğumu bildiği halde evden çıkariyor bu kış ortasında vicdanli insan olsa bunları yapmaz zerre güvenim yok zamanında bana verdiği sözleri tutmayan insandan veridgin söz tutmasını beklemem
Ailesinin Evden çıkarmasıda eşinin problemi ama çözecek olan kişi eşin sen neden eşini cezalandırıyorsun bunu anlamıyorum ailesi sizi evden çıkarıyor tmm peki eşin ne diyor bu duruma yani sokakta yaşayacağız yada ailenin evine git mi dedi sana tepkisi ne oldu bu konuda eşinin

Seccill

Kayıtlı Üye
rank
Hamile halimle evden ayrıldım bı haftadır huzurum yok ☹️☹️
Allah yardımcın olsun canım kendini sakın ezdirme başı nasıl giderse sonuda öyle gider birkere geldin bu dünyaya bit daha gelmiceksin çok umursuyorlarsa düşünüyorlarsa senin istedigin

Allah yardımcın olsun canım kendini sakın ezdirme başı nasıl giderse sonuda öyle gider birkere geldin bu dünyaya bir daha gelmiceksin çok umursuyorlarsa düşünüyorlarsa senin istedigin gibi yapıcaklar herşeyi benimde bütün altınlatımı aldılar dügün günü bir tane gram altınım bile yok bırak gramı 5 tl bile girmedi cebimize
Hamile halimle evden ayrıldım bı haftadır huzurum yok ☹️☹️

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım pek anlamadım ama hem bilezıgı vermıs sın hem evi terk etmıs sın ya Esinle daha da kotu duruma duser sın boyle ya bileziklermi vermek istemiyorum cok zor durumdaysanız arabanız var deseydin evi terk etmek yerine kocanı cezalandırmasaydın daha iyi di simdi bu saatten sonra da evine geri gidersen daha kotu olacak hersey

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım pek anlamadım ama hem bilezıgı vermıs sın hem evi terk etmıs sın ya Esinle daha da kotu duruma duser sın boyle ya bileziklermi vermek istemiyorum cok zor durumdaysanız arabanız var deseydin evi terk etmek yerine kocanı cezalandırmasaydın daha iyi di simdi bu saatten sonra da evine geri gidersen daha kotu olacak hersey
Aynen kuzum benimde söylemek istediğim bu işte eşiyle arasını bozmuş ailesi yüzünden

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Dugunumuzde 40 adet ceyrek altin 10 yarim 5 bilezik takildi birde dugune gelen misafirlerden gelen paralar vardi bi sorun o kadar para pul noldu benimde haberim yok sanki bi ruyadaymisim🤷‍♀️ esimin dugun borclarini odeyemedikce bozdurduk guya birde evin tek oglu hersey gitti bir tek alyansim kaldi dugunden,eskiden cok kiziyordum esimin aileine ama simdi oyle degilim bana nasil anne baba olunmazi ogrettiler evladina nasil sahip cikilmazi ogrettiler ona gore degerleri var yanimda,kayinvalide cekinir benden,el gibi giderim el gibi gelirim evlerinden.10 yillik evliyim daha bir kez evini supurmuslugum bile yoktur misafir gibi davrandilar bende kendimi hep misafir gibi gordum oyle davrandim.esimin dugun borclari bitti ogrenim kredisinide odedik bitti sonra ne mi oldu evde aldik arabada aldik kayinbabam sagolsun ev icin 100 lira bile cikarip vermedi iyikide vermedi kendide isteyemez.Arkadasim sende eger para disinda esinle bi sorununuz yoksa evini barkini birakma sahip cik para icin gitti dedirtme kendine,inan bak ben ne borclar odemis biri olarak konusuyorum borc odeniyor esim agzini acinca aslan babam derdi inanki o da gordu yine sever sayar ama arkamda kimse yok iyiki okumus bi memur olabilmisim yoksa bunlar beni acimdan öldururmus der
Biz evlenmeden önce plan yapardık eşimle şunu şöyle yapsak bunu böyle yapsak diye evlenirken eşim dedi ki ben annemden 1 kuruş almam herşeyi kendim yapacağım kimse sana şunu aldım diyemez bana demişti. Herşeyimizş kendimiz yaptık önden önden aldık borçlarını bitirince bir diğerine geçtik beyaz eşyayı topluca boschtan aldık 5 taksit yaptık çabuk bitsin diye ikimiz yüksek yüksek ödedik vs en son kaynanam dedi bi toplu iğne bile aldırmadınız halıyı ben alıcam dedi salondaki halım birtek onlar aldı düğünümde. 48 çeyrek 10 tam 6 yarım 30 küsür gramaltın 27 bileziğim vardı. Düğünden sonra kaynanama bıraktım tatile gidiyoruz diye 1 ay kadar durdu orda sonra kadın dedi gelin alın bunşarı be. Sokağa çıkamıyorum dedi gittik aldık attık bankaya bir süre bankada durdu sonra eşim dedi araba alalım bi kısmını bpzdurup araba aldık kaynanam o zaman eşime karının üzerine yaptır altın onun altını demiş sonradan öğrendim. Bende senin gibi giderim ayda yılda 1 misafir gibi. Kaynanam politik kadındır bende onum gibş politik davranıyorum açıkçası. Bi zararını da görmedim bi yararını da

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ailesinin Evden çıkarmasıda eşinin problemi ama çözecek olan kişi eşin sen neden eşini cezalandırıyorsun bunu anlamıyorum ailesi sizi evden çıkarıyor tmm peki eşin ne diyor bu duruma yani sokakta yaşayacağız yada ailenin evine git mi dedi sana tepkisi ne oldu bu konuda eşinin
Eşim naisl çıkayım diyor ben sana yardımcı olurum bı kaç çeyrek satarız çıkarız diyor oda diyor ben şuan bunları göze alamam daha ne diyeyim ki

Bende bu
Allah yardımcın olsun canım kendini sakın ezdirme başı nasıl giderse sonuda öyle gider birkere geldin bu dünyaya bit daha gelmiceksin çok umursuyorlarsa düşünüyorlarsa senin istedigin

Allah yardımcın olsun canım kendini sakın ezdirme başı nasıl giderse sonuda öyle gider birkere geldin bu dünyaya bir daha gelmiceksin çok umursuyorlarsa düşünüyorlarsa senin istedigin gibi yapıcaklar herşeyi benimde bütün altınlatımı aldılar dügün günü bir tane gram altınım bile yok bırak gramı 5 tl bile girmedi cebimize
Bu tür aileleri anlamıyorum ki her yerde aynı tipler var resmen

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm para pul için bozmuyorum onlar insanliktan anlayan kiisler değil.. biz zaten 3 sene kredi odeyecez.. onların arabası var babası emekli olabilir ikramiye alabilir .. biz bebek bekliyoruz yani öyle kolay değil geçim ben ev Alaçam yeri geldiginde bu altınla kiradayim o evini kiraya verdi.. vermiyorum diye hemen çık diyor kış ortasinda gebe kadına.. vermiyorum diye ağzına geleni saymaya hakkı yok ki ama
Biliyorum zor durum kışın ortasinda yaptiklarida çok yanlış Allah'a havale et elden bişey gelmez Allah'a havale ediyorum dee gülüm ama eve terk etmende yanlış eşinle bir olup bu zorluktan çıkın

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Eşim naisl çıkayım diyor ben sana yardımcı olurum bı kaç çeyrek satarız çıkarız diyor oda diyor ben şuan bunları göze alamam daha ne diyeyim ki

Bende bu
Bu tür aileleri anlamıyorum ki her yerde aynı tipler var resmen
Tatlım benim bu iş birkaç çeyrek bozmakla olmaz şu devirde kirada oturmak oldukça zor kirada oturan arkadaşlar bana katılacaktır eşinin düzenli ve yüksek maaşı olursa rahat edersiniz yoksa kiraydı faturaydı ihtiyaçlardı bebiş gelecek onun ihtiyaçları derken geçin sıkıntısı yaşarsın ve buda ister istemez sizi yıpratır tabiki sadece asgari ücretle geçinen ve bu saydıklarımı yapabilen insanlar var ama oldukça zor bir durum bu oyüzden eşinin şuan bunu göze alamıyor olmasını anlayışla karşıla ve bence sen eşinle konuş ve bu durumu çözmesini çözene kadar annemlerde kalayım onları özledim zaman geçireyim falan de ki döndüğünde yüzüne vurmasın onu terk edip gittiğini bence böylesi daha iyi yuva yıkmak kolay ama kurmak çok zor anlık kararlar verme iyi düşün bebeğini düşün

Tüm sayfalar yüklendi.