Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahh bu erkekler yaa eniştem de ablama eskiden bir dizi vardı bilir misin hani Ekmek teknesi diye çok eski bir dizi orada Kadir Çöpdemir'in oynadığı "kirli" karakteri vardı eniştem ablama kirli diye seslenirdi
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be
Ben şuan kilo verme modundayim ama birkaç aya alırım sanırım ama benim kilo olayım lohusalık ben gebelikte sadece karın oluyorum ama karnım baya büyük kocaman bişey oluyor ama doğum sonrası Allah vur patlasın çal oynasın moduna girip sürekli yiyorum veee kilo alıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben şuan kilo verme modundayim ama birkaç aya alırım sanırım ama benim kilo olayım lohusalık ben gebelikte sadece karın oluyorum ama karnım baya büyük kocaman bişey oluyor ama doğum sonrası Allah vur patlasın çal oynasın moduna girip sürekli yiyorum veee kilo alıyorum
Bnde eşime hayvan gibi oldum aynı kocamn oldum diyorum eşimin bana dediği olurmu hayatım hayvan gibi fln değilsin sadece bir su aygiriya benziyosun diyor
Bnde eşime hayvan gibi oldum aynı kocamn oldum diyorum eşimin bana dediği olurmu hayatım hayvan gibi fln değilsin sadece bir su aygiriya benziyosun diyor
Aynı şekil bnde canım zaten kalcam vardı iyce hem göbek hem kalça çıktı duba gibi hissediyorum gören hiç kilo almamışsin diyor ama on kilo aldım azda degil
Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir
Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir