Birşey diyeceğim 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur36 tarafından oluşturulan Birşey diyeceğim 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,825 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Birşey diyeceğim 😂
Konbuyu başlatan Nur36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be 😂😂
Yalniz değilsn kuzum😂😂 o profildekiler digum oncesi fotolarımız 😂😂😂 hele ben suan dubann onde gideniyim

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Cok sistim kuzum ya 94 kiloyum🙄
Gider kilolar dert etme kuzum bebek gelsin zaten bir 10 kilo gidiyo sonra emzirme süreci derken baya gidiyor yani verirsin hiç takma 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En azindan vücudumuzla barisigiz 😂😂 barışık olmasak bile yapacak bir şey yok
Ben şuan kilo verme modundayim 😂😂 ama birkaç aya alırım sanırım ama benim kilo olayım lohusalık 🤦🤦 ben gebelikte sadece karın oluyorum ama karnım baya büyük kocaman bişey oluyor ama doğum sonrası Allah vur patlasın çal oynasın moduna girip sürekli yiyorum veee kilo alıyorum 🤷😅🤦

En azindan vücudumuzla barisigiz 😂😂 barışık olmasak bile yapacak bir şey yok
Ben şuan kilo verme modundayim 😂😂 ama birkaç aya alırım sanırım ama benim kilo olayım lohusalık 🤦🤦 ben gebelikte sadece karın oluyorum ama karnım baya büyük kocaman bişey oluyor ama doğum sonrası Allah vur patlasın çal oynasın moduna girip sürekli yiyorum veee kilo alıyorum 🤷😅🤦

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Aynı şekil bnde canım zaten kalcam vardı iyce hem göbek hem kalça çıktı duba gibi hissediyorum gören hiç kilo almamışsin diyor ama on kilo aldım azda degil
Kaç haftalık hamilesin cnm

Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir

Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık hamilesin cnm

32 +4 haftalık canim

Tüm sayfalar yüklendi.