Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Doğum sonrası kilo nasıl veririm ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,874 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası kilo nasıl veririm ?
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Napsamda bu kilolarımı versem lütfen söyleyin 🤨zayıflarım diyorum ama sanki gün geçtikçe kilo alıyorum napcam bilmiyom akıl verin bana
Ben zayıf olduğum bi konu hiç başaramadım 😄🙏 emzirirken vermiştim biraz.. Sonra biraz geri geldi.. Şimdi doğum yaptığım kiloda hamile kaldım.. Duble şişmanım şuan 😄🙏
Sonra verilir diyorum kendimce teselli.. 🤗🤗🍀

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Murat. Cennet. Dowut.

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim iyi actın bu konuyu su an ben 59 bucuk kılom var popam cıkmıs cok sınır bozucu gozukyor ac gezemıyorum gece sat 12:00 sonra bısıler atısdırarım. Bebegımde benım gıbı cok emer. Bu ayın 21 ne 3 aylık olyorus. 43 kılo ıle hamıla kaldım 68 ıle dogum yaptım. Su kocamın dılınden kutulsam bıraz zayıflap

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım benim iyi actın bu konuyu su an ben 59 bucuk kılom var popam cıkmıs cok sınır bozucu gozukyor ac gezemıyorum gece sat 12:00 sonra bısıler atısdırarım. Bebegımde benım gıbı cok emer. Bu ayın 21 ne 3 aylık olyorus. 43 kılo ıle hamıla kaldım 68 ıle dogum yaptım. Su kocamın dılınden kutulsam bıraz zayıflap
Kız daha ne kadar kilo vericen gayet ideal kilodasın bide emzirme dönemindesin

Kuzum acele etme bebekten önemli degil en azından 3 ay çok sıkı beslenmen gerek sonrası yaz zaten hem hava güzel spor imkanın olur hem bebek kendine gelir dışarı çıkarsın hemde yazın meyve sebzesi bol olur
Bende 9 kilo almıştım toplamda canım ilk aylar sürekli veriyordum son aylarda almıştım hamile olduğumu öğrendiğimde 58 dim 67 olmuştum şimdi doğum yaptım hiç tartilmadim ama normal doğum olunca sanki balondu da doğumda patladı gibi bianda iniverdi karnım resmen yapışmış gibiydi ama şimdi sanki biraz göbeğim kalacak gibi göbek çıkmış 🤦sanırım çocuk çıkınca karın siklasmayinca yağ bagliyor o yüzden hergun lohusa korsesi giyiyorum canım yatmadan önce çıkartıyorum diyet felan yapamam ki ben acıkınca başım dönüyor 😂😅bı yapmaya kalktım 1gun bile dayanamadım inşallah hemencik verirsin🌼

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
BeNDe hamile olmadan önce gidiyodum diyetisyene devam etmek istiyorum ama bizimkiler yeni doğum ettiğim için gitme falan diyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Diyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Diyolar

Ayyy sedoşum ayyy su içsem yariyoDiyenlerdeyim ben valla napcam ben bilmiyorum.... sende kilo alamiyom diye ağliyon ahh ahhh
Dmden sana atıyorum verdiği listeyi istersen incele Bi canım

Tüm sayfalar yüklendi.