Bol su sebze meyve yoğurt kefir ekmeği pilavı falan kestim ve yürüyüş yaptım sürekliNee maşallah 100 kilodan 54 demi düştün nasıl yaptın sırrın ney
Benimde diyer iki çocukta olduğu gibi değil sütüm yetmiyo bebeğe hem ara ara mama veriyorum bazense emziriyorum bu çocukta yediklerim süt değil kilo oluyo bana ne kadar da çok sinir bozucu şey bu yaa ....heee bu arada seninneşinle arandaki sorun hal oldumu gülüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Seninkide benimki gibi ters gidiyor deseneBende kilo veriyorum şuan ben hamilelikte kilo almıyorum lohusalıkta alıyorum süt olsun diye sanırım onu ye bunu ye derken
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Vah biz kadınların halleridoğum kiloları. Ben şunu net diyorum doğum sonrası kendini çok salar ve bu kilolu hali ne kadar uzun süreye yayarsan o kadar kalıcı ve o kadar hasarlı oluyor. Ben ilk iki oğlumda doğum sonrası çok yemedim salmadim yani fazla ve belli süre sonra spor yürüyüş derken eski halime geri döndüm ama bu oğlumda lohusalık dönemi korona yoğundu sokağa çıkma yasakları falan derken evde hareketsiz ve bol iştahlı zamanlar geçirdik
sonra aralıklı oruç yaptım baya kilo verdim hakkını yiyemem ama ben şekeri hayatımdan çıkardım ve ekmeği minimuma indirdim hamur işi tuketmedim kısa sürede gayet süper kilo verdim şuan yine gebeyim ve şuan erken dönem kilo veriyorum ama ilerleyen dönemde de bol sebze meyve düşünüyorum zaten mide küçülmüş olacak büyümesin diye gereksiz kaloriden kaçınacağım bakalım inşallah
![]()

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr