Cidden yazık o eltne hayır kendini de bir kadın doğurdu ve kendide bir kadın her şeyi geçtim onunda ilk kızı olmuş nasıl alay eder gibi kızın olacak diyebilir ki. Valla ben senin yerinde olsam şu yaptığı dışlamdan sonra muhatap bile almazdım kendisini belli etmiş zaten zihniyetsiz şey.Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim onu o kız çocuğuna muhtaç etsin inşallahEşime dedim eşim oraya çok götürmüyor beni herkesin dilinde cocugum daha doğmadan eltim zaten basima neler getirmedi ki 8 aylık hamileyim hala hastaneye gidip geliyor agliyor ediyor ben bu çocuğu kızımdan daha çok istiyorum falan diyor kaynanam da sürekli cocumdan söz ediyor ya dogmamis çocuk ufacık bisi yani çok zoruma gidiyor ya