Kızlarrr😳😫

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Kızlarrr😳😫 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,682 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrr😳😫
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Helinin annesi adli arkadasimiz sezeryan ameliyatta spinal yada genel anestesi icin ayri ücret alınıyor dedi oyle mi gerçekten ya hepsi sezeryan ameliyat parasinin icinde degil mi kafayi yiyecem afedersin ne bokuma veriyoruz okadar parayi ozaman hepsi ayri ayri boyle cikacaksa ya
Her detayini tek tek sorun. Ucretin icine ne dahil ne degil. 1 gecelik yatis mi, 2 gecelik mi, refakatci dahil mi, bebegin ilk muayenesi,ilk aşısı ve işitme testi dahil mi. Gibi gibi..

...

Moderator
Mod
rank
Helinin annesi adli arkadasimiz sezeryan ameliyatta spinal yada genel anestesi icin ayri ücret alınıyor dedi oyle mi gerçekten ya hepsi sezeryan ameliyat parasinin icinde degil mi kafayi yiyecem afedersin ne bokuma veriyoruz okadar parayi ozaman hepsi ayri ayri boyle cikacaksa ya
Aaa ilk defa duydum.Nasıl hastaneymiş orası.😳

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Benim gittiğim hastanede hepsi içindeydi canım yatış 2 gece covid testi spinal sezeryan oldum Herşey dahildi normal doğum fiyatınıda merak edip sormuştum hepsi aynı fiyat demişlerdi sezeryan ve normal ücreti aynıydı

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Ben aradım canım dedim ki rezil olurum 16binle giderim exra ücret isterler yanlızım biliyorsun bebekle hastanede kalırım rezillik o yüzden burada kizlar yazıyorlar ya dur bı soruyum dedim sezaryen doğum 2gun hastanede kalıyorsun ama keyfe 1gun daha kalayım dersen oda ücreti 3250 lira dedi sezaryen doğum bana 16 bin belden uyuşturma 1750 lira dedi korona testi 350 lira dedi 18. 450 lira taksi exra oğlum var hastanenin yemeğini yemezse exra ona yemek 🤣🤣🤣20bin e eve atarım kendimi
Ciddimisiniz ya şuan okudukça ağzım açıldı şoklara girdim

...

Moderator
Mod
rank
Ben aradım canım dedim ki rezil olurum 16binle giderim exra ücret isterler yanlızım biliyorsun bebekle hastanede kalırım rezillik o yüzden burada kizlar yazıyorlar ya dur bı soruyum dedim sezaryen doğum 2gun hastanede kalıyorsun ama keyfe 1gun daha kalayım dersen oda ücreti 3250 lira dedi sezaryen doğum bana 16 bin belden uyuşturma 1750 lira dedi korona testi 350 lira dedi 18. 450 lira taksi exra oğlum var hastanenin yemeğini yemezse exra ona yemek 🤣🤣🤣20bin e eve atarım kendimi
Nerde bu hastane merak etti canım.5 yıldızlı otel fiyatına😳

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle kuzum saygı duyuyorum bayana tabiki Rabbim Sağlıkla kavuştursun bebişini herkes en iyisi olsun ister tabiki orası ayrı konu ama şu devirde Bi doğuma 20 bin vermek kesinlikle doğru bulmuyorum durumun ne kadar iyi olursa olsun israf bence Bi nevi daha uygun özeller var bende özelde yaptım mesela 2 gece kaldım herşey harikaydı Dr çok iyiydi 5 bin verdim ona bile üzüldüm 🤭😂😂😂😎

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...